-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Muhu jätkab Isamaa juhtimisel

Muhus sai Isamaa volikogu 15 kohast 13, Reformierakond ja EKRE kumbki ühe.

„Eks ta oli ka omamoodi usaldushääletus,“ ütles praegune vallavanem Raido Liitmäe, lisades, et üldiselt on Muhu stabiilselt ja hästi toiminud. „Oleme neli aastat olnud omaette ja praegu saame tõdeda, et see on olnud õige ja tehtud on õigeid asju. Muidugi on mõtteid kuidas edasi minna, soove ja tahtmisi on palju.“

Raido Liitmäe ütles, et muhulased on unistanud oma ujulast, aga tähtsad on ka kool ja lasteaed. „Samas on stabiilsus oluline,“ märkis ta. „See, et meil on viimasel ajal elanike arv kasvanud on tore, aga see toob kaasa ka kohustused ja muidugi rõõmu.“

Isamaast teenisid mandaadi Raido Liitmäe, Marian Salum, Mihkel Ling, Aarne Jõgi, Imre Luht, Ain Saaremäel, Liinu Tuust, Meelis Mereäär, Madis Rehepapp, Ivi Tammeaid, Erkki Noor, Annely Holm ja Mari Luup, Reformierakonnast Tarmo Jõeleht ning EKRE-st Marve Järv.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised