-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Tänak jäi Kataloonias punktideta

Ott Tänak on võitnud karjääri jooksul 14 MM-rallit, kuid Kataloonia nende hulka ei kuulu. Esimest korda jõudis ta pjedestaalile 2017. aastal M-Sport Fordi roolis, kui oli kolmas. Kahe aasta eest toimunud etapil lõpetas ta Toyota roolis teisena ja kindlustas toona maailmameistritiitli.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐆𝐮𝐧𝐧𝐚𝐫 𝐧ä𝐢𝐭𝐚𝐛 𝐭𝐚𝐚𝐬 𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐨𝐦𝐮. 𝐊𝐢𝐫𝐣𝐮𝐭𝐚𝐬𝐢𝐧, 𝐞𝐭 𝐆𝐮𝐧𝐧𝐚𝐫 𝐣ä𝐢 𝐤𝐚 𝐧ä𝐝𝐚𝐥𝐚𝐯𝐚𝐡𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐥 𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐩𝐮𝐧𝐤𝐭𝐢𝐝𝐞𝐭𝐚 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐣ä𝐫𝐞𝐥 𝐤𝐮𝐬𝐭𝐮𝐭𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢. 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭 𝐭𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐯𝐚𝐭õ𝐦𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐣𝐚 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐞 𝐯𝐞𝐞𝐥 ä𝐫𝐚 𝐤𝐚𝐨𝐛, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐥ä𝐡𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐞𝐞𝐫𝐢𝐯𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐚𝐣𝐚𝐥𝐞𝐡𝐭𝐞 𝐟𝐮𝐫𝐨𝐨𝐫𝐢 𝐭𝐞𝐤𝐢𝐭𝐚𝐦𝐚. :)))

Vahur
Vahur
1 month ago
Vasta  Vahur

𝐉𝐚 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐬𝐤𝐢 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐦𝐚. 𝐑õõ𝐦 𝐧ä𝐡𝐚. :))

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised