9.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Aia tänava läbimurre on avatud

Täna avati Kuressaares Tori jõe sillal Aia tänava pikendus ja läbimurre, mille vajadusest Lootsi tänavale on räägitud pikki aastaid.

3 KOMMENTAARID

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
12 days ago

𝐍𝐢𝐢 𝐣𝐚 𝐧üü𝐝 𝐩𝐚𝐧𝐞𝐦𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐩𝐩𝐞𝐫𝐢 𝐤ä𝐢𝐦𝐚, 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐚𝐥 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛 𝐞𝐬𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐞𝐛𝐮𝐬 𝐞𝐧𝐝𝐢𝐬𝐞 𝐭𝐮𝐩𝐢𝐤𝐭ä𝐧𝐚𝐯𝐚 𝐞𝐥𝐚𝐧𝐢𝐤𝐞 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭, 𝐞𝐭 𝐭ä𝐧𝐚𝐯 𝐨𝐧 𝐥𝐢𝐢𝐠𝐚 𝐥ä𝐫𝐦𝐚𝐤𝐚𝐬 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐧𝐧𝐚 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚:
*𝐥𝐚𝐦𝐚𝐯𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐬𝐞𝐢𝐧𝐢𝐤𝐤𝐞
*𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐤𝐢𝐢𝐫𝐮𝐬𝐞𝐩𝐢𝐢𝐫𝐚𝐧𝐠𝐮𝐢𝐝
*𝐨𝐡𝐮𝐭𝐮𝐬𝐬𝐚𝐚𝐫𝐢
*ü𝐡𝐞𝐬𝐮𝐮𝐧𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐭ä𝐧𝐚𝐯
…..

𝐓𝐞𝐠𝐞𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐤𝐮𝐦𝐦𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐝 𝐭𝐞𝐠𝐮𝐭𝐬𝐞𝐛. 𝐄𝐬𝐦𝐚𝐥𝐭 𝐥𝐚𝐦𝐦𝐮𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐤𝐞𝐬𝐤𝐯ä𝐥𝐣𝐚𝐤 ä𝐫𝐚, 𝐬𝐢𝐢𝐬 ö𝐞𝐥𝐝𝐢 𝐞𝐭 𝐬õ𝐢𝐭𝐤𝐞 𝐥ä𝐛𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐥𝐚𝐯𝐢𝐥𝐞𝐭𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐚 𝐯õ𝐢 ä𝐫𝐠𝐞 ü𝐥𝐝𝐬𝐞 𝐬õ𝐢𝐭𝐤𝐞. 𝐍üü𝐝 𝐨𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐦𝐢𝐬 𝐀𝐢𝐚 𝐭ä𝐧𝐚𝐯𝐚 𝐩𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝𝐮𝐬 𝐤𝐮𝐢𝐝 ü𝐥𝐞𝐣ää𝐧𝐮𝐝 𝐭ä𝐧𝐚𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐡𝐚𝐥𝐯𝐚𝐬 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐮𝐤𝐨𝐫𝐫𝐚𝐬. 𝐄𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐚𝐥 𝐤õ𝐧𝐧𝐢𝐭𝐞𝐢𝐝, 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐚𝐥 𝐞𝐧𝐚𝐦𝐢𝐤𝐞𝐬 𝐤𝐨𝐡𝐭𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐬𝐢𝐥𝐞𝐝𝐚𝐭 𝐬õ𝐢𝐝𝐮𝐭𝐞𝐞𝐝. 𝐊õ𝐢𝐤𝐞 𝐭𝐞𝐡𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐮𝐩𝐢𝐝𝐢𝐬𝐞𝐬 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐛𝐚𝐥𝐨𝐨𝐠𝐢𝐥𝐢𝐬𝐞𝐬 𝐣ä𝐫𝐣𝐞𝐤𝐨𝐫𝐫𝐚𝐬. 𝐀𝐠𝐚 𝐯ä𝐡𝐞𝐦𝐚𝐥𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐥ä𝐛𝐢𝐦𝐮𝐫𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐦𝐢𝐬. 𝐇𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐠𝐢.

Riksu Liisa
Riksu Liisa
11 days ago
Vasta  Vahur

Ää sa kua lädise sii nii tiidsesti midad.

liikur
liikur
11 days ago

Kui sõita Lootsi tänavalt ringristmikule suunaga Tuulte Roosi poole, siis see ring tundub kuidagi väga imeliku väljasõitudega. Paberi peal võis olla veel normaalne, aga liikuda sellel on kuidagi kummaline, eriti väljasõitmine Sõrve poole. Tundub väga lihtne peale Luha tn. ristumist sealt haljasalale sõita, seda eriti talvel.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised