8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 21. oktoober 2021

Martin Vesberg on Hea Eeskuju 2021

7. oktoobril tehti teatavaks Hea Eeskuju 2021, kelleks on Saaremaa Gümnaasiumis õppiv abiturient Martin Vesberg.

7. oktoobril noortekonverentsil Lahe Koolipäev välja kuulutatud Hea Eeskuju 2021 laureaat Martin Vesberg paistab silma paljudes valdkondades. “Martin on nagu orkester, multitalent, kellele ei lähe korda ainult enda saavutused, vaid ka teiste heaolu”, “Martin jõuab kõikjale ja kõikideni ning teeb kõike suure pühendumusega”, ”Martinilt olen õppinud, et kõige jaoks leiab aega, kui on vaid tahtmist”. Martini õpetaja Diana Õun kirjeldab laureaati nii: “Kas on üldse midagi, mida Martin ei oskaks? Mina ei ole seda veel leidnud.” Martini näol on tegemist kogukonda kaasava ja teisi inspireeriva noorega. Oma tegemistega kodukohas Kuressaares on Martini nimi kogukonnale teada-tuntud. Saavutustena on välja tuua edukad loodusteemalised uurimistööd ja loodusfotod, korduvad kaastööd ETV saatele “Osoon”, mitu aastat teatrifestivali Saaremaa Miniteatripäevad korraldustoimkonnas olemine, edukus õppetöös, erinevad videod nii koolielust, loodusest kui ka Saaremaast.
“Mind inspireerib kõige ägedaga tegelema Saaremaa,” avaldas Martin Vesberg Hea Eeskuju tänugalal.

Hea eeskuju tiitli pälvinud Martin Vesberg saab konkursi peatoetajalt Swedbankilt preemiaks 1700 eurot. Noorte tunnustuskonkurss Hea Eeskuju toimus sellel aastal neljateistkümnendat korda.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
muusika
muusika
8 days ago

Suht tüütu kuju on see juba, ronib igale poole pildile.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised