8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 21. oktoober 2021

SUUR LUGU: Saaremaa ralli tõi rekordi ja saarlastele poodiumid

Georg Grossist sai ralli esimene kuuekordne võitja

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
10 days ago

𝐌𝐢𝐧𝐮𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐞 𝐫𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐯õ𝐢𝐝𝐮𝐬𝐚𝐚𝐠𝐚 𝐤𝐚𝐧𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐮𝐡𝐭𝐮𝐦𝐢𝐭 𝐨𝐦𝐚 𝐩𝐨𝐣𝐚𝐠𝐚. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐥𝐭 𝐬𝐚𝐚𝐛𝐮𝐬 𝐤𝐮𝐧𝐚𝐠𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐣𝐚 𝐯𝐢𝐢𝐞𝐧𝐝𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢 ü𝐤𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐣𝐨𝐫𝐬𝐬, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐥𝐢 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐞𝐢-𝐭𝐞𝐚-𝐦𝐢𝐭𝐦𝐞𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐢𝐬𝐭𝐮𝐦𝐚 𝐣ää𝐧𝐮𝐝 𝐣𝐚 𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐤õ𝐢𝐤 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐤𝐨𝐨𝐥𝐢𝐝 𝐥ä𝐛𝐢 𝐤ä𝐢𝐧𝐮𝐝. 𝐊𝐮𝐭𝐭 𝐨𝐥𝐢 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐯𝐢𝐢𝐞𝐧𝐝𝐢𝐤𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐞 𝐩𝐢𝐤𝐞𝐦, 𝐚𝐣𝐚𝐬 𝐡𝐚𝐛𝐞𝐭 𝐣𝐚 𝐞𝐞𝐦𝐚𝐥𝐭 𝐯𝐚𝐚𝐝𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐯õ𝐢𝐬 𝐦õ𝐧𝐝𝐚 𝐭öö𝐞𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐦𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚𝐝𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐧𝐝𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐤ä𝐢𝐬 𝐯𝐢𝐢𝐞𝐧𝐝𝐚𝐬 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐬. 𝐊𝐮𝐢 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐮𝐬𝐢𝐝 𝐯𝐢𝐢𝐞𝐧𝐝𝐢𝐤𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐝𝐢𝐩ä𝐞𝐯𝐚𝐝, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐬𝐚𝐢 𝐬𝐞𝐞 𝐤𝐮𝐭𝐭 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐞𝐬𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐝 𝐤𝐨𝐡𝐚𝐝. 𝐏𝐨𝐣𝐚𝐠𝐚 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐝𝐞𝐬 𝐤ü𝐬𝐢𝐬𝐢𝐧, 𝐞𝐭 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐬𝐢, 𝐭𝐞𝐦𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐯𝐚𝐭 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢. 𝐊𝐮𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐬 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐭 𝐧𝐮𝐦𝐛𝐫𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐢𝐧𝐮𝐝, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐬𝐢𝐧𝐮𝐝 𝐚𝐬𝐣𝐚 𝐞𝐫𝐢𝐭𝐢 𝐬ü𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐚, 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐬 𝐣ä𝐢 𝐢𝐤𝐤𝐚𝐠𝐢 𝐚𝐫𝐮𝐬𝐚𝐚𝐦𝐚𝐭𝐮𝐤𝐬 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐭ä𝐢𝐬𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐦𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐯ä𝐢𝐤𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐢𝐤𝐥𝐮𝐭𝐭𝐢𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐨𝐫𝐢𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐯õ𝐢𝐬𝐭𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤𝐬𝐞. 𝐄𝐤𝐬 𝐬𝐞𝐞 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚 𝐫𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐦𝐞𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚𝐛 𝐤𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐧𝐚𝐬𝐭 𝐨𝐥𝐮𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬𝐞𝐬, 𝐤𝐞𝐬 𝐧üü𝐝 𝐣𝐮𝐭𝐮 𝐢𝐯𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐢𝐡𝐭𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐛. 𝐊𝐮𝐢 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚 ü𝐤𝐬 𝐭ä𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐭𝐞𝐢𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐨𝐫𝐢𝐚𝐬𝐭 𝐦ä𝐧𝐠𝐢𝐣𝐚 ü𝐥𝐞𝐣ää𝐧𝐮𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐤õ𝐫𝐯𝐮𝐭𝐢, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐩𝐨𝐥𝐞 𝐤𝐚 𝐢𝐦𝐞, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐯õ𝐢𝐭 𝐢𝐠𝐚 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐛𝐮𝐛.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised