8.9 C
Kuressaare
Reede, 22. oktoober 2021

JUHTKIRI – Ootame võitu!

Oktoober võrdub viimastel aastatel Saaremaal ikka ralliga. Just siis ajavad paljud kohalikud fännid end raja äärde võidukihutamisele kaasa elama ja alati pakuvad elamuse ka oma mehed.

1974. aastast toimuv võidukihutamine on pannud südamed kiiremini põksuma nii meestel, kui naistel ja kui vähegi võimalik, siis on ka ise stardijoonele asutud. Saarlasi, kes kodurallil end proovile pannud ei suuda täna keegi kokku lugeda, aga neid on olnud palju.

54 sõidetud ralliga on meie meestest tõusnud poodiumi kõrgeimale astmele Vello Salong, Vello Õunpuu, Ott Tänak ja Timmu Kõrge, neist viimasena Ott Tänak 2017. aastal, kui sõideti 50. juubeli ralli.

Täna on meil eksmaailmameistri kõrvale sirgunud noored mehed, kes kindlasti sooviks seda väärikat nimekirja täiendada. Ken Torn ja Robert Virves olid nädalavahetusel sellele eesmärgile juba päris lähedal.

Jääb teha veel vaid üks samm, kuid see võib olla väga pikk ja jääda ka kättesaamatuks. Seepärast loodame, et kui mitte järgmisel, siis lähiaastatel kindlasti saab saarlastest Saaremaa ralli võitjate nimekiri täiendust. Ootame võitu!

11. oktoober 2021

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
10 days ago

𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚 𝐫𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐤𝐮𝐢 ü𝐤𝐬 𝐣𝐨𝐨𝐦𝐚𝐩ü𝐡𝐚.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised