7.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Juhandid said parima Dueti preemia

Laupäeval Keilas üle-eestilisel harrastusteatrite festivalil Duofest 2021 „Mees, naine-duett või duell” pälvis Salme vallateatri etendus „Pink” ühe kahest peapreemiast.

Maire Sillavee lavastatud Aleksander Gelmani „Pink”, kus mängivad Meelis ja Annika Juhandi, said auhinna Duett, Sõmeru näiteseltskond võitis aga lavastusega „Päikesetriip” auhinna duell.

Lavastusi hinnanud Maret Oomer ütles, et Salme vallateatri näitlejate vahel töötas erakordne partnerlus ja lavaline kohalolu. „Festivali teemaks oli duell või duett? Salme Vallateatri lavastuses muutusid tegelaste vahelised suhted duettist duelliks ja vastupidi orgaaniliselt ja loogiliselt,” märkis Oomer.

„Iga kord kui Salme Vallateatril läheb hästi, on see kinnitus selle kohta, et oleme õigel teel ja tegeleme õige asjaga,” ütles Salme Vallateatri lavastaja Maire Sillavee. „“Pink” on sedavõrd sügav ja mitmekihiline lugu, et igal etendusel tuleb esile mingi uus nüanss, tänu millele ei tüdine näitlejad ja on ka vaatajal huvitav,” rääkis Sillavee, lisades, et Meelis ja Annika Juhandi saavad oma rollidega väga hästi hakkama, eriti hea on nende omavaheline ansamblimäng – vajadusel toetumine partnerile.

Festivali kavas oli kümme kaheinimese lavastust. Etendusi hindasid Oomer ja keilalasest näitleja Veljo Reinik.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised