9.3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 25. oktoober 2021

Sander Laht lootis 100. värava lüüa peaga

Premium liiga kohtumises 17. minutil FC Kuressaare Narva Transi vastu 1:0 juhtima viinud Sander Lahele oli see liigakohtumistes oma meeskonna eest 100-s tabamus.
Narvas 2:2 viigiga lõppenud mängus viis oma 30. sünnipäeva tähistanud Sander Laht saarlased juhtima, kui saatis palli karistusala joonelt Narva väravavahile püüdmatult väravavõrku. Juubelitabamus pani ründaja ja meeskonnakaaslased tähistama.

„Kui esimesel Premium liiga hooajal tuli 15 väravat, siis mõtlesin, et see sada tuleb kiiremini, aga ei tulnud,“ rääkis Kure ründeäss. „Paraku see number kasvas visalt, aga nüüd on hea meel, et see sada täna lõpuks täis ja nüüd on süda rahul. Tundub, et oli justkui juubeliks planeeritud, aga nii ta ei olnud. Aga, et ta just täna juhtus, siis selles mõttes on topelt pidupäev.“

Sander Laht ütles, et kui ta eelmisel nädalal Vaprusele kaks ära lõi, siis ta mõtles, et äkki tuleb sajas tabamus peaga, sest Kure liigamängus ta palli nii väravasse lennutanud pole. „See on kõige nõrgem koht mul kogu aeg olnud ja ise olen seda viimasel ajal trennis ka palju harjutanud,“ märkis ründaja, kes on korra peaga skoorinud Sõrve JK eest ja korra Santose vastu karikamängus. „Ega ma siis ka ise suurt midagi ei teinud, sest pall tuli põhimõtteliselt vastu pead. Aga löök vasaku jalaga alla nurka – võtan ka selle vastu.“

Viimase kahe mänguga kolm väravat löönud Sander Laht loodab samas rütmis jätkata. „Ega väravad iseenesest ei tule, aga palju tööd on tehtud, praegu on korralik rütm ja loodan, et need väravad hakkavad nüüd jälle kiirema tempoga tulema,“ pakkus ründaja.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised