2 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Saaremaa rallil oodatakse kohalikelt tippkonkurentsi

8. ja 9. oktoobril sõidetav Saaremaa ralli tõotab tihedat sportlikku konkurentsi ja üldarvestuse kõrgetele kohtadele on kihutamas ka mitu saarlaste ekipaaži.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
19 days ago

𝐌𝐢𝐬 𝐤𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭𝐬𝐢𝐬𝐭 𝐬𝐢𝐢𝐧 𝐣𝐚𝐡𝐮𝐝𝐚, 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐢𝐢𝐚 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛 𝐢𝐠𝐚𝐥 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐬𝐮𝐡𝐭𝐞𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐬𝐚𝐫𝐧𝐚𝐧𝐞 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐨𝐦𝐚 üü𝐛𝐞𝐫𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐦𝐚𝐬𝐢𝐧𝐚 𝐣𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐤𝐚𝐩𝐚𝐫𝐠𝐢𝐠𝐚 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐨𝐨𝐯𝐢𝐛 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐨𝐡𝐚𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐩õ𝐥𝐥𝐮𝐦𝐞𝐞𝐬𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐯õ𝐢𝐬𝐭𝐞𝐥𝐝𝐚, 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐢𝐦𝐚𝐤𝐬 𝐯𝐚𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐨𝐧 𝐤𝐫𝐮𝐯𝐢𝐤𝐞𝐞𝐫𝐚𝐣𝐚 𝐣𝐚 𝐦𝐮𝐭𝐫𝐢𝐯õ𝐭𝐢. 𝐌𝐞𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚𝐛 𝐯ä𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐨𝐥𝐮𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚, 𝐤𝐮𝐬 𝟗𝐧𝐝𝐚 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐬 𝐤ä𝐢𝐛 𝟑𝐧𝐝𝐚 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐤𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐡ü𝐩𝐞𝐭 𝐡ü𝐩𝐩𝐚𝐦𝐚𝐬 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐢𝐠𝐚𝐥 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐥 𝟏. 𝐤𝐨𝐡𝐚 𝐣𝐚 𝐢𝐥𝐮𝐭𝐬𝐞𝐛 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚. 𝐍𝐚𝐞𝐫𝐮𝐯ää𝐫𝐧𝐞! 𝐏𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐨𝐦𝐚 𝐦𝐚𝐭𝐬𝐥𝐚𝐬ü𝐫𝐢𝐭𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐝 𝐩𝐢𝐢𝐫𝐢𝐝 𝐩𝐚𝐢𝐤𝐚, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐚𝐬𝐢 𝐯ä𝐡𝐞𝐠𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚𝐥𝐬𝐞𝐦 𝐭𝐮𝐧𝐝𝐮𝐤𝐬.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised