-2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Kevin Saar hoiab mänguvormi TalTechis

Mullu Küprose klubis Nicosia Apoel mänginud Kevin Saar plaanis liituda Saaremaa Võrkpalliklubiga, kuid hoiab nüüd mänguvormi TalTechis, et võimalusel jälle välismaale minna.

„Kui ma peaks saama välismaalt pakkumise, siis minu eelistus oleks ikkagi minna,“ rääkis Kevin Saar. „Aga midagi kindlat pole ja ei tea, kas tuleb ka. Hooaja sees võib mõnes klubis tekkida vajadus nurgaründaja järele ja siis võib mul võimalus tekkida. Praegu aga panustan täiega TalTechis.“

Kevin Saare sõnul oli Saaremaa Võrkpalliklubi tema liitumisest huvitatud. „Teadsin tausta ja kerge ärevus oli ikkagi sees,“ tunnistas ta. „Pigem poleks ma riskinud. Mänguliselt oleks olnud kõik ideaalne, aga majanduslik pool oli kahtlane ja perele peab kuidagi leiva lauale saama.“

TalTechis meeskonnas tunneb Kevin Saar end hästi ning läheb uuele hooajale vastu enesekindlalt ja usub, et kuulub meeskonna põhikoosseisu. „Klubi eesmärgid peaksid olema vähemalt teine koht, sest Tartu on teistest üle, kõik järgmised on samal tasemel. Saame medalitele mängida küll,“ selgitas nurgaründaja.

Samas on Kevin Saare hinnangul kehv, et Eestis on vaid neli klubi. „Võik kindlasti rohkem olla ning tänu lätlastele ja leedukatele saame vähemalt mingit liigat mängida,“ leidis ta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised