3 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Kertu ja tema valik – töö eriliste lastega

Eelmisel nädalal ilmus ajalehes Nädalalõpp lugu Karl Hermanist ja tema unistuste päevast, mida aitasid korraldada vabatahtlikud SA-st heategevusfond Minu Unistuste Päev. Loo autor, Vilma Rauniste, palus saarlasel Kertu Vapperil, kirjeldada oma jõudmist vabatahtliku töö ja raskema elusaatusega laste ja nende perede juurde. Siin on tema lugu!
*
Kertu Vapper: „Olen lõpetanud Tallinna ülikooli bakalaureuse sotsiaaltöö eriala ning täna töötan igapäevaselt Saaremaa Laste ja Perede tugikeskuse juhtumikorraldajana, kus mu sihtrühmaks on samuti lapsed ja pered. Oma varasemates praktikates ja töökogemustes olen puutunud kokku paljude eriliste lastega, seega ei olnud mulle selles fondis vabatahtlikuna tööle asumine otseselt midagi hirmutavat ja uut.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised