11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

JUHTKIRI – Pensionita pensionär?

Kolmapäeval saadeti Pärnus pensionipõlve nautima kolm teenekat Politsei- ja piirivalveameti teenistuskoera Willy, Olari ja Vahva, kes on pika karjääri jooksul aidanud üles leida keelatud aineid, kadunud või eksinud inimesi ja kinni pidanud ohtlikke kurjategijaid. Üks sellist tähtsat ametit pidanud belgia lambakoer Vahva elab Saaremaal.

Kuigi Vahva teenistuspiirkond on karjääri jooksul olnud peamiselt Saaremaa, siis on ta oma meisterliku otsimisoskusega aastate jooksul abiks käinud nii Hiiumaal kui ka mandril.
Politseinikud on noored penionärid ja ehkki Vahva habemes on juba halli, ei jää ta nurka konutama. Vahva jätkab vabatahtlikuna ka pensionipõlves oma meelistegevuse – esemete ja inimeste otsimisega ning on lubanud sihtasutuse Kadunud juhile Aare Rüütlile appi minna.

Kuna Vahva koerajuht ja perenaine Ljudmila on samuti alates eilest pensionär, siis jääb kahel endisel politseinikul aega tegeleda ka kõige muuga. Kas aga Vahva ka pensioni saama hakkab, pole teada.

1. oktoober 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised