8.2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Rauno Tamme liitus TalTechiga

Kõik hooajad Saaremaa Võrkpalliklubisse kuulunud nurgaründaja Rauno Tamme jätkab hooaega TalTechi meeskonnas, kuid soov on tegeleda võrkpalliga Saaremaal.
„Suvega sain motivatsiooni tagasi,“ tunnistas Rauno Tamme. „See Saaremaa lõpp oli naljanumber ja kole. Ootasin pikalt võlgade tasumist ja kuupäevi käidi välja kümmekond. Ei arvestanud sellega, et klubi jätkab ja kui ausalt öelda, siis olin ka ise juba vahepeal mängimist lõpetamas. Halb maik jäi juurde ja tegi elu keeruliseks.“

Rauno Tamme sõnul talle palju pakkumisi polnud, kuigi oli võimalus minna George Cretu kaudu Rumeenia hõbeda klubisse. „Tuli ruttu otsustada, aga siis tekkis variant, et hakkan Kuressaares noortega tegelema,“ lausus ta.

„See oli minu jaoks huvitav variant, kindel töökoht ja võimalus jääda Saaremaale. Aga paraku jäi see plaan seekord katki. Aga see variant on jätkuvalt olemas, olen seda mõtet oma peas liigutanud. Kui praegu lähen küll mujale, siis tulevikus olen kindlasti käsi. Aga praegu on seis nagu ta on, kuid kindlasti tahaks Saaremaal edasi tegutseda.“

Rauno Tamme hinnangul annab kohalikule võrkpallile Saaremaa meeskonna kadumine suure tagasilöögi. „Ega neid väljundeid Saaremaal palju pole, aga lapsele on kindlasti eeskujuks kui ta näeb tippvõrkpallureid vahetult väljakul mängimas,“ leidis ta.
TalTechi meeskond on Rauno Tamme sõnul kindlasti võimekas, sest liitunud on mitmed kogenud mängumehed. Tema enda mänguvorm on ka läinud päev-päevalt paremaks. „Olen ise ka juurde teinud,“ märkis ta.

„Füüsiliselt on asjad paigas, aga palliga peab veel kohanema. Samas on eesmärke raske öelda, tahame võistkonnana võimalikult hästi mängida ja endast maksimumi anda.“

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised