5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Hooaja kehvem mäng jättis Kure duubli karikata

Kuigi FC Kuressaare II läks Väikeste karikavõistluste finaali A. Le Coq Arenal kolmandas liigas mängiva Tallinna Zapoosi vastu favoriidina ja tuli välja 0:2 kaotusseisust, tunnistati lõpuks ikkagi vastase 3:2 paremust.

„Selle hooaja kõige kehvem mäng ja kahjuks tuli see just karikafinaalis,“ tunnistas peatreener Jan Važinski, lisades, et ei olnud kerge favoriidina finaali mängida ja sellega ei saanud meeskond hakkama.
Ka Kure kogenuim mängumees Sander Viira ütles, et meeskond ei olnud vaimselt valmis mängu võitma. „Zapoos oli oluliselt paremini mängus sees ja nad karistasid ära ka,“ leidis keskkaitsja.

Zapoos avas mänguskoori 33. minutil, kui Kure väravavaht Saimon Moondu puterdas palli püüdes tsenderduse enda ette maha ja esimesena oli jaol Zapoosi ründaja, kes mänguvahendi tühja võrku põrutas. Kaks minutit hiljem jäi Moondu üks-üks olukorda vastaste ründajaga ja 0:2 oli tõsiasi. Kure õnneks lõi Eerik Poopuu 39. minutil ühe värava tagasi.

„Kahjuks oli pinge liiga suur ja esimesel poolajal ei tulnud praktiliselt midagi välja,“ tõdes Jan Važinski. „Saime enne poolaja lõppu värava kätte ning teisel poolajal olime mängus sees ja jõudsime viigini. Kui juba tundus, et trumbid on meie käes, läks asi jälle käest ära, aga see on jalgpall.“

Kuressaare duubli viigivärav sündis 62. minutil, kui Maarek Suursaar viigistas. Zapoosi võiduvärav sündis aga karistuslöögist 74. minutil. Kohtumise lõpus oli Suursaarel võimalus lüüa viigivärav, aga pall lendas napilt posti kõrvalt mööda. Ühes olukorras jäi Zapoosi kaitsja ette Sander Viira täpsele löögile.

„2:2 pealt tundus, et saame mängu enda kätte, aga vajusime jälle ära, tuli üks karistuslöök ja kõik,“ märkis Sander Viira, kelle sõnul oli näha, et füüsiliselt oli meeskonnal keeruline, sest jalad lähevad muru peal väga kiirelt pehmeks. Esimene poolaeg oli raske ja meestel oli värinat päris palju. Võimas publik, mõlema poole fännid korraldasid korraliku lahingu, vihmane ilm, muru, kes oli vigastusest välja tulnud ja pole trenni teinud. Maarek tubli, et värava lõi, aga ta ei ole vormis.“

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised