8.9 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Aasta klassijuhatajaks nomineeriti kaks saarlast

Homme valitakse kolme esitatud kandidaadi seast välja Eesti Aasta klassijuhataja laureaat, kelle seas on kaks Saaremaalt pärit õpetajat.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐍𝐢𝐢, 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐮𝐬𝐞𝐥 “𝐤𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐚𝐝𝐢𝐝” 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢? 𝐉𝐚 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐮𝐬𝐞𝐥 𝐥𝐨𝐞𝐭𝐮𝐝 “𝐤𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐚𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭” 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐯õ𝐢𝐭𝐣𝐚𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐮𝐬𝐢𝐝? 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐞𝐭𝐫𝐢𝐝 𝐦ä𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐨𝐥𝐢𝐝? 𝐌𝐞𝐞𝐭𝐫𝐢𝐝, 𝐤𝐢𝐥𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐢𝐝, 𝐬𝐞𝐤𝐮𝐧𝐝𝐢𝐝… 𝐊𝐚𝐬 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐡ü𝐩𝐩𝐚𝐬 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬𝐭𝐤𝐢 𝐤𝐚𝐮𝐠𝐞𝐦𝐚𝐥𝐞? 𝐊𝐚𝐬 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐣𝐨𝐨𝐤𝐬𝐢𝐬 𝐤𝐢𝐢𝐫𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢? 𝐊𝐚𝐬 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐬𝐮𝐮𝐭𝐢𝐬 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦 𝐭õ𝐬𝐭𝐚? 𝐊𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐤ü𝐥𝐥 ü𝐤𝐬 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐢𝐢𝐝𝐧𝐞 𝐞-𝐫𝐢𝐢𝐤 𝐚𝐫𝐮 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚, 𝐞𝐭 𝐢𝐠𝐚𝐬𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐨𝐧 𝐯𝐚𝐣𝐚 𝐤𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐬𝐮𝐠𝐮𝐧𝐞 𝐯õ𝐢𝐬𝐭𝐥𝐮𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐫𝐚𝐥𝐝𝐚𝐝𝐚. 𝐊𝐮𝐢 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐯õ𝐢𝐝𝐚𝐛 𝐣𝐚𝐥𝐠𝐩𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐄𝐌𝐢, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐦ää𝐫𝐚 𝐯õ𝐢𝐬𝐭𝐤𝐨𝐧𝐝𝐚 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐯õ𝐢𝐭𝐣𝐚𝐤𝐬 𝐯𝐚𝐢𝐝 𝐬𝐞𝐞 𝐯õ𝐢𝐭 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛 𝐧𝐞𝐢𝐥 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐭𝐞𝐞𝐧𝐢𝐝𝐚 𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐭𝐞𝐢𝐬𝐞𝐝.

Vahutav Reeda
Vahutav Reeda
29 days ago
Vasta  Vahur

Äi usu!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised