4.5 C
Kuressaare
Laupäev, 23. oktoober 2021

Tule raamatukokku ja vali endale sobiv öökapiraamat!

Euroopa säästva arengu nädala (20.-26.09.2021) raames toimub Eesti raamatukogudes kampaania „Tund enne und mobla peost, naudi teost!“ Raamatukogu julgustab hea une nimel vähendama ekraaniaega ning nautima ehedat elamust raamatuga!

Näitame selle nädala jooksul üheskoos raamatukogu olulist rolli inimeste vaimse tervise ja targa riigi ning eesti keele jätkusuutlikkuse tagamisel. Toome koos oma lugejatega üleriigiliselt pildile lugemise tähtsuse loovuse arendamisel ning vaimse tervise ja keskendumisvõime parandamise.

Meie üleskutse sisu: hea une nimel vähendame ekraaniaega ja naudime ehedat elamust raamatuga, mida saab, teadagi, laenata raamatukogust! Raamatukogud kui taaskasutuse lipulaevad! Laenutades raamatu raamatukogust säästame raha, ruumi ja energiat ning vähendame ühiselt tarbimist, toetades tervislikku, säästvat ja taskukohast eluviisi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised