-2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Sõitjad ei käi tõuksidega alati sõbralikult ringi

Kuigi enamik Bolti elektriliste tõukerataste kasutajaid käivad Kuressaares sõiduvahendiga korrektselt ümber, leidub siiski neid, kes suhtuvad tõuksi vaenulikult või jätavad selle suvalisse kohta.

3 KOMMENTAARID

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
27 days ago

𝐌𝐢𝐤𝐬 𝐧üü𝐝 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐚𝐥 𝐣ä𝐫𝐬𝐤𝐮 𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐮𝐫 𝐦𝐮𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐭õ𝐮𝐤𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐣𝐚 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐥𝐢𝐢𝐤𝐥𝐞𝐣𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐡𝐭𝐞𝐬 𝐭𝐞𝐤𝐤𝐢𝐧𝐮𝐝 𝐨𝐧?

𝐎𝐧 𝐣𝐮 𝐚𝐦𝐦𝐮𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐚𝐫𝐮𝐬𝐚𝐚𝐝𝐚𝐯, 𝐞𝐭 𝐤𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐭 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬 𝐨𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐯õ𝐢𝐦𝐚𝐥𝐮𝐬𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐚 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐣ä𝐫𝐠𝐞𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐥𝐢𝐤, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐢𝐦𝐞𝐫𝐢𝐢𝐬𝐭𝐚𝐩𝐮𝐮𝐝 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐞𝐞𝐥𝐤õ𝐢𝐠𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐣𝐚 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐮𝐤𝐢𝐭𝐞 𝐤𝐚𝐬𝐮𝐭𝐮𝐬𝐞𝐬. 𝐒𝐞𝐞 𝐨𝐧 𝐭ä𝐩𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐠𝐚, 𝐤𝐞𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐝𝐚𝐛𝐤𝐢 𝐭𝐚𝐨𝐥𝐢𝐬𝐞𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐞𝐫𝐮𝐬𝐞𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚.

Investeering tulevikku!
Investeering tulevikku!
26 days ago

Tõuksid aitavad noortel kiiremini rasvuda, et hiljem saaks taotleda osalist või täielikku töövõime kaotust. Mõned agaramad, kes suudavad kuhugi vastu sõita, kusagilt alla sõita, või kellegi ette sõita, saavad vastava tõendi märksa varem.

anonüümne
anonüümne
26 days ago

Sellepärast neid kasutataksegi, sest sõitmine mingeid füüsilisi pingutusi ei nõua, rattaga ka ei viitsi enam inimesed vändata. Ka mobiilioperaatorid meelitavad kliente enda juurde “tasuta” tõukeratastega.

Tegelikult on mandril väga populaarne pilt, et neid tõukse rendivad ka palju täiskasvanuid. Sama süsteem on inimestel ka Bolt autorenti kasutades, pole ju enda sõiduriist ja muidugi väärtushinnangud teisel tasemel. See ongi see tulemus, kui lapsega mitte tegeleda, (mingil juhul ei toeta vägivalda) austust ei ole ja raha ei teeni.

Probleem ei ole isegi selles “sõbralikus ringi käimises”, see esineb väga harva. Pigem ei oska enamus tõukerattaga üldse sõita, sest kiirendus on teistsugune ja tähelepanu hajub. Ise ostes köhid raha välja ning pead äpis nö instruktaaži läbima. Ei hinnata ilma, teekatet, teiste inimeste / autode olemasolu, ei vaadata liiklusmärke. Mõnedel kahjuks enne kukkumist mõistust ei tulegi. Jalakäijaradadel sõidetakse kahekesi selle 20cm laial alal, jäetakse vales kohas maha jne. Mingi vastutus peaks ka olema.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised