Ehkki koroonapandeemia saabumine Eestisse eelmisel kevadel tõi kaasa ootamatusi majanduselus, on Ouman grupil läinud planeeritust paremini nii mullu kui käesoleval aastal.

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
29 days ago

“𝐊𝐚𝐬𝐯𝐚𝐭𝐚𝐬 𝐦üü𝐠𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮”. 𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐧üü𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐦𝐢𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐡𝐚𝐤𝐚𝐭𝐚? 𝐊𝐚𝐬 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐬𝐯𝐚𝐭𝐚𝐬 𝐤𝐚 𝐤𝐚𝐬𝐮𝐦𝐢𝐭, 𝐬𝐞𝐞 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐨𝐥𝐮𝐥𝐢𝐧𝐞. 𝐓𝐮𝐥𝐮𝐠𝐚 𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐭𝐚 𝐭öö𝐭𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐥𝐤𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐣𝐚 𝐞𝐢 𝐯õ𝐞𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐯ä𝐥𝐣𝐚, 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐨𝐧 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐤𝐚𝐬𝐮𝐦𝐢𝐭 𝐯𝐚𝐣𝐚. 𝐊ä𝐢𝐛𝐞 𝐤𝐚𝐬𝐯 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐢𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐢𝐠𝐚𝐥 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐯õ𝐭𝐭𝐞𝐥. 𝐕𝐚𝐡𝐞𝐭 𝐩𝐨𝐥𝐞, 𝐤𝐚𝐬 𝐭𝐨𝐢𝐝𝐮𝐩𝐨𝐨𝐝, 𝐭𝐚𝐧𝐤𝐥𝐚 𝐯õ𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐞𝐢𝐝 𝐩𝐢𝐬𝐢𝐯𝐢𝐝𝐢𝐧𝐚𝐢𝐝 𝐭𝐨𝐨𝐭𝐞𝐯 𝐭𝐞𝐡𝐚𝐬. 𝐌𝐢𝐤𝐬? 𝐇𝐢𝐧𝐧𝐚𝐝 𝐣𝐮 𝐭õ𝐮𝐬𝐢𝐝 𝐢𝐠𝐚𝐬 𝐯𝐚𝐥𝐝𝐤𝐨𝐧𝐧𝐚𝐬. 𝐕𝐚𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞 𝐧ä𝐢𝐭𝐞𝐤𝐬 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭, 𝐤𝐮𝐬 𝐨𝐧 𝐡𝐢𝐧𝐧𝐚𝐝 𝐥𝐚𝐮𝐬𝐚 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐭õ𝐮𝐬𝐧𝐮𝐝. 𝐈𝐦𝐞 𝐤𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬, 𝐞𝐭 𝐤𝐚𝐤𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐯ä𝐢𝐤𝐬𝐞𝐦𝐚 𝐭öö 𝐣𝐮𝐮𝐫𝐞𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐢𝐤𝐤𝐚𝐠𝐢 𝐤𝐚𝐤𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐞𝐦𝐚𝐭 𝐤ä𝐢𝐯𝐞𝐭. 𝐓ä𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐞𝐛𝐚𝐨𝐥𝐮𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 ü𝐡𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐯õ𝐭𝐣𝐚𝐥𝐞. 𝐊ü𝐥𝐥 𝐚𝐠𝐚 𝐨𝐥𝐮𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞𝐥𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐣𝐚𝐧𝐝𝐮𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐞𝐢 𝐣𝐚𝐠𝐚.