4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Kelmile koodid andnud naine jäi rahast ilma

Möödunud nädalal jäi ligi 600 eurost ilma naine, kes usaldas talle helistanud tundmatut inimest ja andis talle PIN koodi.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
keskealine
keskealine
26 days ago

Kahjuks on saarel mitmeid naisi, kes saadavad oma raha nn uuele armastusele… keda kunagi ilmselgelt ei näe nagu oma suure vaevaga teenitud, kogutud või laenatud raha. Ajakirjanikud võiksid teha artikli selle kohta, sest need sinisilmsed usuvad tõsimeeli, et printsi tuleb aidata, sest see on elu suurim armastus…

Vahur
Vahur
26 days ago
Vasta  keskealine

𝐋𝐨𝐥𝐥𝐮𝐬 𝐞𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐣𝐮 𝐦𝐚𝐚𝐢𝐥𝐦𝐚𝐬𝐭 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐤𝐮𝐡𝐮𝐠𝐢. 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐭𝐮𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐢𝐝 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐢, 𝐤𝐞𝐬 𝐚𝐫𝐯𝐚𝐯𝐚𝐝, 𝐞𝐭 𝐁𝐢𝐥𝐥 𝐆𝐚𝐭𝐞𝐬 ü𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛 𝐧𝐞𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐫𝐨𝐨𝐧𝐚𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐝𝐞 𝐣𝐚 𝐤𝐞𝐞𝐦𝐢𝐚𝐩𝐢𝐥𝐯𝐞𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐭𝐬𝐢𝐦𝐢𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐢𝐠𝐚 𝐩ä𝐞𝐯 𝐬𝐮𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚.

𝐊𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐨𝐧 𝐥𝐨𝐥𝐥 𝐣𝐚 𝐧õ𝐫𝐤 𝐥𝐨𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐬, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚. 𝐌𝐞 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐢𝐚𝐥𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐮𝐦𝐚𝐤𝐬𝐣𝐚 𝐫𝐚𝐡𝐚 𝐤𝐮𝐥𝐮𝐭𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐤𝐬, 𝐞𝐭 õ𝐢𝐠𝐮𝐬𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐝 𝐥𝐨𝐥𝐥𝐢𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭 𝐭𝐞𝐤𝐢𝐭𝐚𝐭𝐮𝐝 𝐤𝐚𝐡𝐣𝐮𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬𝐢𝐝. 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭𝐢𝐚𝐣𝐚𝐬𝐭𝐮 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐞𝐢𝐥𝐧𝐞 𝐣𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐡𝐢𝐤𝐬 𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐮𝐮𝐝𝐢𝐬, 𝐞𝐭 𝐨𝐦𝐚 𝐏𝐈𝐍 𝐣𝐚 𝐦𝐮𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐨𝐝𝐞 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐡𝐢 𝐬𝐚 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚𝐠𝐢 𝐣𝐚𝐠𝐚𝐝𝐚. 𝐊𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐛𝐤𝐢 𝐨𝐦𝐚 𝐏𝐈𝐍 𝐤𝐨𝐨𝐝𝐢 𝐤𝐞𝐥𝐥𝐞𝐥𝐞𝐠𝐢, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐤𝐬 𝐩𝐞𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐥𝐨𝐥𝐥𝐮𝐬𝐭 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐬𝐞𝐢 𝐦𝐞𝐧𝐞𝐭𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐦𝐚?

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised