11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Mihkel Tanila jätkab TalTechis

Eelmisel hooajal TalTechi võrkpallimeeskonnaga liitunud Mihkel Tanila jätkab samas klubis ka tänavu.

„Mingid loobumismõtted korraks olid, aga kuna perekonnaseis lubab veel mängida, siis otsustasin ikka jätkata,“ lausus 29-aastane Tanila. „Peres oli juurdekasvu ja Tallinnas mulle sobib. Kui oleks pidanud kusagile mujale mängima minema, siis oleks olnud juba pisut kahtlane.“

Kui kogu oma võrkpalluri karjääri temporündajana mänginud Mihkel Tanilat kasutati mullu TalTechis nurgaründajana, siis tänavu on ta oma õigel positsioonil tagasi. „Mulle endale oli ka see väike värskendus,“ märkis ta, lisades, et tempomehe amet on siiski hingelähedasem ja sobib paremini.

Isiklikke eesmärke Mihkel Tanila endale hooajaks ei sea, küll aga usub ta, et TalTechi meeskond on võimeline mängima medalitele. „Kui vaadata tänavust koosseisu, siis miks mitte mängida poodiumile ka Balti liigas,“ rääkis ta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised