8.9 C
Kuressaare
Reede, 22. oktoober 2021

Aia ja Heina tänava ristmikutööd tekitasid segadust

Aprillis Kuressaares alanud Aia tänava läbimurde rajamine tekitas omapärase olukorra. Aia ja Heina tänava ristmik kaevati korduvalt üles, sest kommunikatsioone ei paigaldatud korraga, vaid iga tänavapikenduse rajamises osalev firma tegi seda teistest sõltumata.

7 KOMMENTAARID

guest
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐍𝐞𝐥𝐢- 𝐯𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 ü𝐡𝐞 𝐫𝐢𝐬𝐭𝐦𝐢𝐤𝐮 ü𝐥𝐞𝐬 𝐤𝐚𝐞𝐯𝐚𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐡𝐢𝐤𝐬 𝐤ü𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐬𝐮𝐠𝐮𝐧𝐞 ü𝐥𝐥𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐊𝐮𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐚𝐫𝐞𝐬. 𝐍ä𝐢𝐭𝐞𝐤𝐬 𝐏𝐢𝐡𝐭𝐥𝐚 𝐭𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐮𝐬𝐬𝐢𝐣𝐚𝐚𝐦𝐚𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐢𝐚𝐦𝐚𝐚𝐧𝐢 𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐧𝐞𝐞𝐝 “𝐢𝐦𝐞𝐤𝐚𝐮𝐧𝐢𝐝” 𝐦𝐚𝐚𝐥𝐚𝐩𝐢𝐝, 𝐦𝐢𝐬 𝐧ä𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐞𝐤𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐡𝐞𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐞𝐧𝐧𝐞 ä𝐫𝐚 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐣ä𝐫𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢 𝐭𝐨𝐫𝐮𝐬𝐭𝐢𝐤𝐞 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐚𝐥𝐞.

valija
valija
1 month ago
Vasta  Vahur

kes see loll siis nii vara enne valimisi miskit avab – lindilõikamised tuleb ikka ajatada valimistega mitte elu normaliseerimisega

kodanik
kodanik
1 month ago

Kirjutame septembri teises pooles aprillist, kuidas te nii värskeid uudiseid kirjutate? )) See on tavaline, et iga väikese töö kohta tehakse eraldi hange ja siis on see, et suure liiklustihedusega arterit tehakse (ühte ristmikku) heal juhul pool aastat. Ja siis tuleb veel välja, et tuleb samas kohas muud tööd teha. Teeme veel kiirusepiiranguid, stop-märke, kitsaid teid ning ringteid juurde.

Vahur
Vahur
1 month ago
Vasta  kodanik

𝐒𝐞𝐞, 𝐞𝐭 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐚 𝐩𝐨𝐨𝐥 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐮𝐮𝐝𝐢𝐬𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐢𝐫𝐣𝐮𝐭𝐚𝐛 𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐮 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 ü𝐥𝐥𝐚𝐭𝐮𝐬?

𝐊ü𝐥𝐥 𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐦𝐚 𝐚𝐫𝐮, 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐮𝐬𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐢 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 õ𝐢𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐝𝐚? 𝐀𝐬𝐣𝐚𝐝 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐧𝐢𝐢𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐤𝐮𝐢 𝐥𝐢𝐢𝐤𝐥𝐮𝐬 𝐚𝐦𝐦𝐮𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐮𝐝𝐚 𝐯õ𝐢𝐤𝐬 𝐣𝐚 𝐥õ𝐩𝐩𝐭𝐮𝐥𝐞𝐦𝐮𝐬 𝐨𝐧 𝐣ä𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐞, 𝐞𝐭 ü𝐤𝐬 𝐚𝐬𝐢 𝐥ä𝐤𝐬 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐦𝐚𝐤𝐬 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞, 𝐤𝐮𝐧𝐢𝐤𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐭𝐚𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐡𝐭𝐮𝐭𝐞𝐞𝐝 𝐤ä𝐢𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐤𝐚𝐭𝐚.

kodanik
kodanik
1 month ago
Vasta  Vahur

Kui Sina aru ei saanud, siis ütlen, et tegemist oli kerge sarkasmiga, mitte õigustamisega. Lihtsalt siin ei ole midagi imestamisväärset, analoogselt nagu Sa ka ütlesid et see ei ole üllatuslik. Ehe näide on ju Pihtla tee vahetult enne linnast väljasõitu, vahepeal ei tehta midagi ja siis tehakse paar tundi tipptunni ajal. Sellises hinnas on nad ise süüdi. Pärast jälle liiklus kinni kui tehakse teisi töid. Ka käpardlikus kesklinnas tuli pärast veel sadu tonne sisse kupatada. Kannatajaks on tavakodanik, sest sellises õigusriigis tehakse ühe töö kohta 4 hanget ja asju saab lõputult edasi kaevata.

...
...
1 month ago
Vasta  kodanik

mitte kodanik vaid tõeline nõukogude kodanik

tere
tere
1 month ago

pöhu tanava ristmik koos kanaliga on avatud

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised