11.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

Lühidalt spordist

Tiidrek Nurme võitis Tallinnas poolmaratoni
Laupäeval toimunud Tallinna maratoni poolmaratonil läbis 21,1 km kõige kiiremini Tiidrek Nurme ajaga 1:05.39. Kokkuvõttes mahtus saarlastest veel esisaja hulka 32. Stenver Matt 1:22.53 ja 72. Urmas Rajaver 1:27.49.

Maadlejad poodiumil
Märjamaal toimunud Eesti maadluse meistrivõistlustel võitis Martin J Oll kreeka-rooma maadluses hõbeda ja vabamaadluses pronksi. Karmo Kask jäi mõlemas maadlusstiilis jagama 5.-6. kohta.

Karujärvel sõideti rattamaratoni
Karujärve XI Rattamaratoni pikema distantsi võitsid Josten Vaidem ja Marilis Lillep. 48 km pikkusel distantsil oli parima saarlasena Kaspar Neemesto (Velohunt ProTeam) teine. 23 km pikkusel võistlusmaal oli kiireim Henri Arjus (CFC), parima saarlasena oli Ramon Mägi (Nooruse kool) 10.

Cristin Lepp ja Gunnar Usin võitsid petankitiitli
Kaubi küla petankiväljakutel selgusid Saaremaa parimad nais- ja meesüksikmängus ehk singlimängus. Naised: 1. Cristin Lepp 2. Kati Sokko 3. Urve Vakker. Mehed: 1. Gunnar Usin 2. Enno Kermik 3. Urmo Auväärt.

Ratsutajad selgitasid meistreid
Kureveres selgusid laupäeval Saaremaa meistrid ratsutamises, kokku tehti päevas 59 starti. Parkuuris kõrgusega 110 cm hobustele tuli võitjaks Helerin Lopp (Ruvina), teine oli Karmen Udeküll (Rehto) ja kolmas Eva-Helga Kupits (Paketa). Parkuuris 90 cm ponid olid kolm paremat Heti Anett Aksalu (Vesta-Linne), Emma Erin Meri (Revaal) ja Annabel-Maria Kuusikmaa (Red Rose).

Kristina Teern lõi kübaratriki
Eesti naiste jalgpalli meistriliigas purustas Tallinna FC Flora Lasnamäe FC Ajaxi tulemusega 11:0. Saaremaa neiu Kristina Teern lõi kolm väravat. Ka Victoria Vihman ja Helina Tarkmeel tegid kaasa kogu kohtumise.

Lauatennisistid medalil
TalTech spordihoones selgitati Eesti veteranide meistrid 2021 lauatennises. N50: 1. Tiia Müürisepp. N70: 2. Veeve Kaasik, 3. Juta Valge. Paarismäng N50: 1. Margit Tamm – Tiia Müürisepp. Paarismäng N70: 2. Veeve Kaasik – Juta Valge. Segapaarismäng 50: 1. Antti Luigemaa – Tiia Müürisepp.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised