10.5 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

Kadri Markus kandideerib Aasta klassijuhatajaks

Riiklik hariduspreemiate komisjon, kuhu kuuluvad haridusega seotud organisatsioonide esindajad ja eelnevate aastate laureaadid, valis välja 12 kategooria nominendid. Laureaadid kuulutatakse välja 2. oktoobril Ugala teatris aasta õpetaja galal „Eestimaa õpib ja tänab“.

Aasta klassijuhataja nominent on Kadri Markus Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumist. „Üha enam noori asub õpetajaks õppima – see on kindel märk, et nende õpetajad on teinud tööd innustaval moel,“ sõnas minister Liina Kersna. „Aasta õpetaja galal tunnustame pühendunud õpetajaid, kelle sõnadel, hinnangutel, tegudel ja usul õpilastesse on olnud suur mõju,“ lisas ta.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
7 days ago

𝐇𝐚𝐤𝐤𝐚𝐦𝐞 𝐚𝐠𝐚 𝐩𝐢𝐡𝐭𝐚….

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised