8.3 C
Kuressaare
Reede, 17. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Oleme tegijad!

Saarlastena oleme harjunud ikka omaette toimetama ning kordaminekute korral väga kiitlema ja hooplema ei kipu. Ometi on meil palju neid, kes on tegijad kodus, on hinnatud Eestis ja on paremate hulgas maailmas.

Valdkondi, kus me saame oma kaasmaalaste saavutuste üle uhkust tunda on mitmeid, kultuurist ja spordist kuni mitmekülgsete toodeteni välja. Saarlasi on tunnustatud, meid on hinnatud ja positiivselt ära märgitud.

Täna saame aga taas uhkust tunda Andres Kuuse saavutuse üle, kes mitmekordse mõttemängude maailmameistrina tuli tänavu küll „ainult“ kolmandaks, kuid arvestades väga tihedat konkurentsi on tegu ikkagi väärt tulemusega.

Andres Kuusk on oma pühendumusega loodetavasti eeskujuks meie noortele. Maailma paremikku läbi murda ei ole lihtne, aga nagu näeme on see Saaremaalt ikkagi võimalik. Paneme juurde ja kasvatame uusi tegijaid.

13. september 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised