11.1 C
Kuressaare
Reede, 17. september 2021
spot_img

GALERII: Liiklusõnnetus Jaama ja Talve tänava ristmikul

10.09.2021 kell 13.53 juhtus liiklusõnnetus Kuressaare linnas Jaama tn ja Talve tn ristmikul, kus 75-aastane mees ületas jalgrattal ristmikku ja ei andnud teed peateel sõitnud sõiduautole Ford Galaxy, mida juhtis 68-aastane mees ning toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Kuressaare Haiglasse.

 

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
3 days ago

𝐉𝐚𝐥𝐠𝐫𝐚𝐭𝐭𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐭𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐝𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚𝐧𝐞𝐦𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭? 𝐏𝐚𝐥𝐮𝐧 𝐯ä𝐠𝐚. 𝐉𝐚 𝐣𝐚𝐮𝐫𝐚𝐦𝐞 𝐭𝐚𝐚𝐬𝐤𝐨𝐫𝐝, 𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐞𝐦 𝐨𝐧 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐭𝐞𝐬, 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐬 𝐣𝐚 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐭õ𝐮𝐤𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞𝐬. 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞𝐢𝐝 𝐚𝐬𝐣𝐮 𝐧ä𝐞𝐛 𝐣𝐮 𝐣𝐚𝐥𝐠𝐫𝐚𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐣𝐚 𝐣𝐚𝐥𝐚𝐤ä𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞 𝐧ä𝐨𝐥 𝐊𝐮𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐚𝐫𝐞𝐬 𝐈𝐆𝐀 𝐏Ä𝐄𝐕. 𝐋𝐢𝐡𝐭𝐬𝐚𝐥𝐭 õ𝐧𝐧𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐥õ𝐩𝐩𝐞𝐯𝐚𝐝 ü𝐥𝐢𝐡𝐚𝐫𝐯𝐚.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised