Haridus- ja teadusminister Liina Kersna ja kantsler Kristi Vinter-Nemvalts külastasid täna Saaremaad ning osalesid riigikoolide õppeaasta avaüritusel Saaremaa Gümnaasiumis. Minister tunnustas staažikaid koolijuhte ning tutvus uue koolimajaga.

Fotod: Meriliis Metsamäe

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jaan
Jaan
10 days ago

Eile oli SH- s probleem lugu Rootsi- Rohu ristmikust, kus kohalikud kurtsid liikluse probleemide üle. Teine jama koht peaks olema Põhja- Rohu ristmik. Kuidas pääseb näiteks päästeameti suur paakauto Rohu tänava kooli juurde? Loogiline, et kasutatakse lühimat teekonda läbi Põhja tänava ja sealt pöördega Rohu tänavale. Millise valemiga see suur auto seal selle pöörde teeb?Sama probleemi tõstatas kohalik Rootsi tänava ristmikul. Päästemasin teeb kas suure ringi läbi Tallinna- Hariduse- Rohu tänava liiklusmärke eirates. Teine variant oleks otsetee läbi Torni tänava Rootsi- Rohu ristmikul otse sõites… Paraku on Torni tänav praegu suletud. Ainus lahend ongi seal ristmikul jukerdada edasi- tagasi ja raisata kallist aega.