15 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Uued ootused

Alates 11. oktoobrist on Eestil uus president – endine teadlane, kahe kõrgkooli rektor, riigikontrolör ja muuseumidirektor Alar Karis. Nüüd on teada ka Saaremaa valla kohalike omavalitsuste valmiste esinumbrid, kellest paljud on oma senise tegevusega end rahva mällu söövitanud ega ülemäära tutvustamist ei vaja.

Igal juhul saab veidi enam kui kuue nädala pärast selgeks, millist meelsust, väärtusi ja põhimõtteid hakkab tulevikus kandma Saaremaa valla volikogu. Kui presidendi valikul rahvas otseselt kaasa rääkida ei saanud, siis oktoobris on aktiivsel valijal lootust järgmise nelja aasta jooksul volikogus mõttekaaslasi leida.

3. september 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised