12.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

AS GoBus teenindab linnaliine uute bussidega

Alates 1. septembrist teenindab Kuressaare bussiliine AS GoBus. Sõitjaid hakkavad vedama uued, keskkonnasõbralikumad surumaagaasil töötavad kaheukselised ning madala sisenemisega Iveco bussid.

4 KOMMENTAARID

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
16 days ago

𝐌𝐢𝐤𝐬 𝐞𝐢 𝐯õ𝐢𝐤𝐬 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐩𝐢𝐥𝐝𝐢𝐝 𝐨𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐚𝐚𝐥𝐬𝐞𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐛𝐮𝐬𝐬𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭, 𝐦𝐢𝐬 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐩𝐚𝐚𝐫 𝐩ä𝐞𝐯𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐧𝐚𝐯𝐚𝐡𝐞𝐥 𝐫𝐢𝐧𝐠𝐢 𝐯𝐮𝐫𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐨𝐧? 𝐏𝐢𝐥𝐭 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐓𝐚𝐥𝐥𝐢𝐧𝐧𝐚𝐬 𝐨𝐥𝐞𝐯𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐛𝐮𝐬𝐬𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭, 𝐦𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐡𝐮𝐤𝐬 𝐄𝐋𝐔𝐈𝐋𝐌𝐀𝐒𝐊𝐈 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐦𝐨𝐨𝐝𝐬𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐓𝐚𝐥𝐥𝐢𝐧𝐧𝐚 𝐭ä𝐧𝐚𝐯𝐚𝐩𝐢𝐥𝐭𝐢 ä𝐫𝐚.

küssa
küssa
16 days ago
Vasta  Vahur

Miks sa teise nime all kommentaariumit risustad?

küssale
küssale
15 days ago
Vasta  küssa

See Vahur ei risusta ju. Või sulle ei piisa see tumetrükk, et ka iga loll vahet teha suudaks?

reisija
reisija
15 days ago

Vähemalt näevad need rohkem busside moodi välja. 1. liinile oligi vaja suuremat bussi. Täispikkusel al 12m bussid sõidavad ammu mandrile Pihtla tee kaudu, ei pea ringteedel nii palju pidurdama ning pooleks manööverdama. Ka maakonnaliinidel paranes teenus, aga arvasin et Go paneb rohkem suuremaid busse, praegused päris tihti täis. Uuriv ajakirjandus võiks ikkagi pärisfotod lisada. Aga tegelikult on kõige parem, et Atkost lahti sai. Bussid olid ületäitunud, logisevad, ebamugavad, haisevad. Juhid matsliku suhtlemiskultuuriga, kes ei pea graafikutest kinni, vahest otsustavad üldse et reisija võiks 4km jala minna, sõites mööda, kliendiliinil väidetakse et hoopis reisija ei tunne kella. Aga mida võideti nt pika lennuhankega? Ei osata meil selliseid asju läbi viia. Lennuk on parem, aga suvel on täituvus 65% kanti, aga enamus aastast kindlalt alla 35%. Alguses võeti end kätte, tarniti oma asenduslennuk. Transil oli ka alguses ettekirjutusi, aga ka Nyx ei paista silma punktuaalsusega, selle poolest ei läinud paremaks, põhilennukid teistel liinidel ja asenduslennuki kasutamine sai normiks. Milleks seda logistikat tehakse, enamuselgi jääb mulje et põhilennuk katki. Võiks rohkem promoda ning talvel väikseid kampaaniaid teha, dots taob kõik kinni ju.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised