11.7 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Andres Ramst on discgolfis oma vanuseklassis Eesti parim

Hiiumaal toimusid eelmisel nädalal discgolfi Eesti meistrivõistlused, et selgitada parimad erinevates soo- ja vanuseklassides. Kolm päeva kestnud võistlus toimus Randmäe ja Pühalepa radadel

Saaremaal seda ala vedav Andres Ramst tegi kaasa MP50 divisjonis ehk üle 50-aastaste meeste kategoorias.

Avapäeva järel juhtis MP50 divisjoni Aivar Hunt tulemusega +3, mis tähendab, et Hunt tegi kolm viset üle par’i (par on kõigile võistlejatele etteantud visete arv, millega tuleb läbida kõik rajad – toim). Saarlane Andres Ramst kaotas Hundile vaid ühe viskega (+4). Kolmandat positsiooni jagasid Janek Võõbus ja Jaanus Sülla tulemusega +6. Teise päeva järel langes Aivar Hunt tulemusega +17 kolmandale kohale. Teda edestas ühe viskega Janek Võõbus ja seitsme viskega Andres Ramst, kes tõusis ka võitluste liidriks.

Kolmandal päeval tegi Jaanek Võõbus 6-viskelise kaotusseisu liider Andres Ramsti vastu tagasi ja kahekesi hoiti ka esikohta tulemusega +21, vahendab discgolfiliit.ee. Kolmandal kohal oli 8 viske kaugusel Ago Silm.

Finaalring algas Janek Võõbuse ja Andres Ramsti jaoks viigiseisus. Võistlus lõppes Ramsti meistriks kroonimisega, mille tagas tulemus 27 viset üle par’i. Janek Võõbus teenis hõbeda tulemusega 31 viset üle par’i ning pronksi sai kaela Ago Silm tulemusega 39 viset üle par’i.

 

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised