11.6 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Tumeda tuleviku kiuste

Pitsasõpradel on Kuressaare linnas õige mitu toitlustusasutust, kust oma maitsele vastavat itaaliapärast pirukat osta saab. Üks neist, J. R. Pizza ja Burger on kesklinnas Kauba ja Kohtu tänava vahel tegutsenud juba 22 aastat. Hoolimata pea peale pööratud heitlikust ajast ning erinevatest piirangutest on kiirtoidurestoran jätkuvalt tegus ja avatud.

Enneolematu on aga see, et kui nii mõnegi ettevõtja jaoks näib tulevik tume, leidsid söögikoha omanikud endas jõudu, soovi ja tahet, tegid korda vana kuur-garaaži, andsid sellele aasta jooksul uue hingamise ning avavad täna veel teisegi, Mini J.R. Pizza kohviku uksed. Just nüüd, turismihooaja lõpu eel ja mitte Saaremaa pealinna keskuses, vaid linnast viieteistkümne kilomeetri kaugusel Pihtlas.

Erinevalt siit-sealt kostvast kiunust ja hädaldamisest, vaatamata uuesti kehtima hakanud piirangutele ja lõppevale hooajale oskavad ettevõtjad näha positiivset ning leiavad, et just ongi hea alustada rahulikult, tasa ja targu, hoides kohviku uksed avatud reedel ja laupäeval ning müües pitsat kaasa ettetellimisel.

27. august 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised