4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 27. september 2021
spot_img

Maakond saab valimiskokku lähetada üksnes neli valijameest

Kui presidendivalimised Riigikogus ei õnnestu, liiguvad need edasi valimiskokku, kuhu Saare maakonnast saab lähetada varasemast oluliselt vähem valijamehi. Neist kaks tulevad Saaremaa vallast, Muhu ja Ruhnu vald saab valimiskokku saata kumbki ühe esindaja.

4 KOMMENTAARID

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐁𝐮𝐫𝐚𝐭𝐢𝐢𝐧𝐚 𝐞𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚 𝐫𝐢𝐢𝐠𝐢𝐤𝐨𝐠𝐮𝐬 𝐞𝐚𝐥𝐞𝐬𝐤𝐢 ä𝐫𝐚. 𝐊𝐮𝐢 𝐚𝐠𝐚 𝐥ä𝐡𝐞𝐛 𝐚𝐬𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐣𝐚𝐦𝐞𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐠𝐮𝐬𝐬𝐞, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐧𝐢𝐢 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐥. 𝐀𝐫𝐯𝐞𝐬𝐭𝐚𝐝𝐞𝐬, 𝐤𝐞𝐬 𝐬𝐢𝐢𝐭 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥𝐭 𝐥ä𝐡𝐞𝐯𝐚𝐝, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐁𝐮𝐫𝐚𝐭𝐢𝐢𝐧𝐚 𝐡ää𝐥𝐞𝐝 𝐞𝐡𝐤 𝐩𝐞𝐚 𝐫𝐚𝐮𝐝𝐤𝐢𝐧𝐝𝐥𝐚𝐝.

𝐓𝐞𝐢𝐬𝐚𝐥𝐭 𝐞𝐠𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐚 𝐤𝐚 𝐤𝐞𝐝𝐚 𝐭𝐚𝐡𝐭𝐚. 𝐏𝐞𝐚𝐛 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐥𝐯𝐚, 𝐯ä𝐠𝐚 𝐡𝐚𝐥𝐯𝐚 𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐡𝐮𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐯𝐚𝐡𝐞𝐥. 𝐀𝐥𝐚𝐫 𝐊𝐚𝐫𝐢𝐬𝐞 𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐨𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥 𝐩ä𝐞𝐯𝐚𝐝𝐞𝐥 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐢𝐚𝐬𝐭 𝐩𝐚𝐥𝐣𝐮 𝐥ä𝐛𝐢 𝐡ü𝐩𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐬 𝐞𝐢 𝐨𝐬𝐤𝐚 𝐤𝐚𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐞𝐞𝐬 𝐦𝐮𝐮𝐝 𝐣𝐮𝐭𝐭𝐮 𝐚𝐣𝐚𝐝𝐚, 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐥𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐭𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐝 𝐫𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬𝐢𝐝 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐞𝐭 𝐣𝐚 𝐡𝐨𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐬𝐞𝐚𝐝𝐮𝐬𝐥𝐢𝐤 𝐚𝐥𝐮𝐬 𝐚𝐛𝐢𝐞𝐥𝐥𝐮 𝐚𝐬𝐭𝐮𝐝𝐚. 𝐃ä𝐭𝐬 𝐢𝐭𝐭 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐢𝐧𝐠𝐥𝐚𝐬𝐞𝐝 𝐤ü𝐬𝐢𝐯𝐚𝐝? 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐢𝐦𝐚𝐥𝐚 𝐣𝐮𝐭𝐮𝐠𝐚 𝐦𝐞𝐞𝐬 𝐬𝐨𝐨𝐯𝐢𝐛𝐤𝐢 𝐫𝐚𝐡𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐢𝐤𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐝𝐚? 𝐒𝐞𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐞 𝐣𝐮 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐦𝐮𝐮𝐝 𝐤𝐮𝐢 ü𝐤𝐬 𝐦𝐞𝐞𝐬𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧 𝐊𝐚𝐥𝐣𝐮𝐥𝐚𝐢𝐝𝐢𝐬𝐭 (𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐞𝐠𝐮𝐧𝐞 𝐤𝐮𝐣𝐮 𝐯ä𝐠𝐚 𝐧𝐚𝐢𝐬𝐞𝐥𝐢𝐤 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬).

𝐅𝐚𝐤𝐭 𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐞, 𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐢 𝐤𝐚𝐮𝐚 𝐤𝐮𝐢 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐨𝐭𝐬𝐞𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐬𝐞𝐝, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐠𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐫𝐚𝐡𝐯𝐚 𝐨𝐦𝐚. 𝐋𝐮𝐛𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞, 𝐞𝐭 𝐣ä𝐫𝐠𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐫𝐚𝐡𝐯𝐚𝐬 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐝𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐞 𝐡𝐞𝐭𝐤𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚𝐡𝐞𝐧𝐝𝐮𝐬 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧? 𝐊𝐚𝐧𝐧𝐚𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐬 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭 ä𝐫𝐚?

Poetagusele analüütikule
Poetagusele analüütikule
1 month ago
Vasta  Vahur

Matsid jäävad matsideks, mis sihuke veel otsevalimistest teab!

eelmisele
eelmisele
1 month ago

Ilmselt rohkem kui sina, hr “1 lause ja rohkem ma kirjutada ei oskagi”

Suslepa Sass
Suslepa Sass
1 month ago

Sinna võiks saata LibaVahuri ja veel kolm samasugust tolvanit nagu tema sest päris normaalset presidenti meil ju nagunii valida ei olegi.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised