2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

Viikingitele teine koduvõit järjest

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste ehk Premium liiga 21. vooru kohtumises alistas FC Kuressaare kodus tulemusega 2:0 Tartu JK Tammeka. Väravate autoriteks olid Mattias Männilaan (23. minut) ja Märten Pajunurm (80. minutil penaltist). Eelmises liigamängus alistati mäletatavasti tiitlikaitsja FC Flora tulemusega 1:0. Veelgi tähelepanuväärsem on see, et kahes järjestikuses mängus on suudetud oma puur puhtana hoida.

Turniiritabelis tõusti nüüd kaheksandaks. Kahe punktiga ollakse ees Pärnu JK Vaprusest ja kolme punktiga maas Viljandi JK Tulevikust. Järgmise mängu peab FC Kuressaare eeloleval laupäeval Paides sealse linnameeskonna vastu.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised