10 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Rain Kilumets on teist korda tavamale meister

Reedest pühapäevani mängiti Saare maakonna meistrivõistlusi tavamales, ajakontrolliga 90 minutit kummalegi vastasele, iga tehtud käigu eest lisandus 30 sekundit.

Osalejaid oli sel aastal kuus ning arvatavateks esikoha nõudlejateks võis pidada eelmise aasta meistrit Martin Kallast, kiirmale viimaste aastakümnete suverääni Rain Kilumetsa ja käesoleva aasta välkmale tšempionit Ilkka Mustoneni.

Teist korda tõusis 4,5 punktiga tavamale maakonna meistriks Rain Kilumets, esimest korda juhtus see aastal 1990 ehk 31 aastat tagasi. Hõbemedali sai kaela Martin Kallas, pronksi Ilkka Mustonen, mõlemad teenisid 3,5 punkti, kuid Kallasele andis eelise võit omavahelises partiis.

Ainsa koolinoorena osalenud Raul Seppel võitis ilusa survemänguga Olev Kiirendi. Seppel näitas korralikku mängu ka kahes järgmises voorus, kus ta pidanuks vankrilõppmängudes nii Kallase kui Mustoneni vastu vähemalt kaks viiki saama, kuid vähesed kogemused ei lubanud tal sel korral viiendast kohast kõrgemale tõusta. Küll oli silmaga nähtav, et noormehe tase on viimasel aastal paranenud.

Nädal varem toimunud Abruka 10. välkmaleturniiri Vendade Tuulikute karikatele võitis Kalle Kiik 20 punktiga 22-st. Järgnesid Olev Schults 19,5 ja Ilkka Mustonen 15,5 punktiga, võistlejaid oli 12.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised