11.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 16. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Tööle tuleb takka anda

Meie kodusaar läheb meile korda, meil meeldib siin elada, tööl käia, õppida või äri teha. Vastavalt võimetele ja oskustele toimetatakse Saaremaal väga erinevates valdkondades ning üha enam on õnnestunud saada tähelepanu ka kodust kaugemal.

Üldiselt jätame hinnangute andmise teistele, kuid salamisi ikkagi ootame, et meid märgatakse ja et meid tunnustatakse. Peab tõdema, et see on meil ka erinevatel tasanditel õnnestunud ja enamasti ikkagi positiivsega.

Briti reisiportaal valis Saaremaa Euroopa parimate saarte hulka on kindlasti tunnustus meile kõigile. Loodetavasti pannakse seda ka tähele ja külalisi, keda võõrustada tuleb tulevikus veelgi juurde.

Samas ei saa me loorberitele puhkama jääda ja seda tähelepanu nautida, sest rahandusministeeriumi kohalike omavalitsuste 2020. aasta teenuste tasemete uuringus on Saaremaa 15 maakonna hulgas kümnendal kohal.
Nii et, tööd tuleb edasi teha kõigil, nii vallaametnikel, erinevate ametkondade esindajatel, ettevõtjatel kui igaühel meist. Me ju tahame, et elu siin Läänemere saarel saaks veelgi paremaks.

23. august 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised