Täna avati pidulikult Saaremaa – nii valla kui ka maakonna – värskeim ja uhkeim koolihoone, Saaremaa Gümnaasium! Uut koolimaja tutvustati nii vallaametnikele kui kõikidele osapooltele, keda tänati hea koostöö eest.

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
11 months ago

𝐕𝐚𝐥𝐠𝐮𝐬𝐤ü𝐥𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐣𝐚 𝐮𝐡𝐤𝐞 𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐞 𝐦𝐚𝐣𝐚 𝐭õ𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐦𝐚𝐣𝐚 õ𝐩𝐢𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐢𝐝𝐮𝐬𝐭 𝐚𝐧𝐧𝐚. 𝐒𝐞𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐞𝐛 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞 𝐬ü𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦. 𝐉𝐚 𝐤𝐮𝐢 ü𝐡𝐞 “𝐩ü𝐬𝐢𝐯𝐚” 𝐬ü𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦𝐢 𝐥𝐨𝐨𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐥𝐚𝐦𝐦𝐮𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐤𝐚𝐤𝐬 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐢𝐯𝐚𝐭 𝐤𝐨𝐨𝐥𝐢 ä𝐫𝐚, 𝐯ä𝐡𝐞𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢 𝐤𝐚 𝐡𝐮𝐥𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐭𝐢 𝐠ü𝐦𝐧𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐚𝐫𝐯𝐮, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐡𝐢𝐭𝐢𝐬𝐞 𝐯𝐚𝐣𝐚𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬𝐞 𝐤𝐢𝐢𝐫𝐞𝐥𝐭 𝐤𝐚𝐡𝐭𝐥𝐮𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐚𝐝𝐚. 𝐀𝐠𝐚 𝐦𝐢𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚… 𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐨𝐭𝐬𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐚 𝐫𝐞𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐮𝐩𝐚𝐭𝐚𝐯 𝟐𝟎𝟏𝟕-𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐯𝐚𝐥𝐥𝐚𝐯𝐢𝐥𝐞𝐭𝐬𝐮𝐬 𝐥ä𝐡𝐞𝐠𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐦𝐮𝐮𝐠𝐚 𝐚𝐣𝐚𝐥𝐮𝐤𝐤𝐮 𝐤𝐮𝐢 𝐚𝐬𝐣𝐚𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐦𝐦𝐮𝐭𝐚𝐦𝐢𝐬𝐭𝐞𝐠𝐚.

usinad ehitajan on...
usinad ehitajan on...
11 months ago
Vasta  Vahur

Kuidas nii, et ainult lammutamisega? Nad ju rekonstrueerisid olematu Tori jõesadama, ehitavad endisesse Sõrve tuletorni tehnohoonesse poolemiljonilise peldiku, rajasid Kuressaare kesklinna lagunevatest kividest keskväljaku, ehitavad täielikult ringi endise SÜG (nüüd Hariduse kool) koolihoone nii vingelt, et õpilastel pole niipeagi veel lootust koolihoonesse saada ja nii edasi, nii edasi. No ja mis peamine – nad suutsid enamvähem toimivatest valdadest ehitada ühe suure kuid mittetoimiva väärakvalla.