10 C
Kuressaare
Laupäev, 18. september 2021
spot_img

Saarte Suvenädal | Sisepõlemismootoritega autode kadumine näib ebareaalne

Kuu tagasi 18. juulil kirjutas Taavi Minnik portaalis forte.delfi.ee sellest, et Euroopa Komisjon tegi ettepaneku keelata aastaks 2035 bensiini-ja diiselmootorid. Samas artiklis uuris autor, et mida arvavad sellest plaanist Eesti eksperdid.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
30 days ago

𝐓ä𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐯𝐚𝐛𝐚 𝐣𝐮𝐭𝐭, 𝐦𝐢𝐬 𝐚𝐣𝐚𝐛 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐡𝐨𝐦𝐦𝐢𝐤𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐞𝐬 𝐢𝐢𝐯𝐞𝐥𝐝𝐚𝐦𝐚.

𝐄𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢 𝐛ö𝐫𝐬𝐢𝐡𝐢𝐧𝐝𝐚 𝐨𝐧 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐞𝐠𝐮𝐬𝐞𝐥 𝐚𝐣𝐚𝐥 𝐣ä𝐥𝐠𝐢𝐧𝐮𝐝? 𝐒𝐞𝐞 𝐨𝐧 𝐤𝐨𝐡𝐚𝐭𝐢 𝐊𝐀𝐇𝐄𝐊𝐎𝐑𝐃𝐍𝐄 𝐯õ𝐫𝐫𝐞𝐥𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐞𝐥𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐮𝐯𝐞𝐠𝐚. 𝐕𝐚𝐛𝐚𝐧𝐝𝐮𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐨𝐧 𝐡ü𝐝𝐫𝐨- 𝐣𝐚 𝐭𝐮𝐮𝐥𝐞𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐯ä𝐡𝐞𝐧𝐞 𝐭𝐨𝐨𝐭𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐍𝐨𝐫𝐝𝐩𝐨𝐨𝐥𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐮𝐥. 𝐌𝐢𝐬 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐚𝐥𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐢𝐯? 𝐓𝐨𝐨𝐭𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐭 𝐩õ𝐥𝐞𝐯𝐤𝐢𝐯𝐢𝐠𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐂𝐎𝟐 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢𝐝 𝐥𝐢𝐬𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐡𝐢𝐧𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐭𝐨𝐡𝐮𝐭𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐬𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐣𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞.

𝐋õ𝐩𝐩𝐭𝐮𝐥𝐞𝐦𝐮𝐬 𝐨𝐧𝐠𝐢 𝐬𝐞𝐞, 𝐞𝐭 𝐭𝐚𝐡𝐚𝐦𝐞 𝐤õ𝐢𝐤 𝐠𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐣𝐚 𝐠𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐬𝐞𝐚𝐥𝐣𝐮𝐮𝐫𝐞𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦.

𝐓ä𝐩𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐨𝐧 𝐤𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐝𝐞𝐠𝐚. 𝐊𝐞𝐞𝐥𝐚𝐦𝐞 𝐤õ𝐢𝐤 𝐩𝐚𝐡𝐚𝐝 𝐚𝐬𝐣𝐚𝐝 ä𝐫𝐚. 𝐊ü𝐭𝐮𝐬 𝐨𝐥𝐠𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐚𝐬𝐢𝐥 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞, 𝐤𝐚𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚𝐭 𝐭𝐨𝐨𝐝𝐞𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐩ä𝐢𝐤𝐞𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐯õ𝐢 𝐩õ𝐥𝐞𝐯𝐤𝐢𝐯𝐢𝐬𝐭 𝐩𝐨𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐡𝐞𝐭. 𝐓𝐚𝐫𝐛𝐢𝐣𝐚 𝐥𝐚𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐩õ𝐥𝐞𝐯𝐤𝐢𝐯𝐢 𝐭𝐨𝐬𝐬𝐚𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐧𝐢. 𝐏õ𝐥𝐞𝐯𝐤𝐢𝐯𝐢 𝐨𝐧 𝐩𝐚𝐡𝐚 𝐩𝐚𝐡𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐤𝐥𝐢𝐢𝐦𝐚𝐧𝐞𝐮𝐭𝐫𝐚𝐚𝐥𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐦𝐮𝐮𝐭𝐦𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐥𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞 𝐭𝐚𝐫𝐛𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐎𝟐 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐤𝐢𝐧𝐧𝐢 𝐩𝐥𝐞𝐤𝐤𝐢𝐝𝐚? 𝐓𝐮𝐧𝐝𝐮𝐛 𝐦𝐞𝐞𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥𝐭 𝐥𝐨𝐨𝐠𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐣𝐚𝐡?

Volli
Volli
26 days ago
Vasta  Vahur

Ka LibaVahur näib ebareaalne olevat, ometigi on ta täiesti olemas ning kommib siin pidevalt oma rumalusi.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised