2 C
Kuressaare
Kolmapäev, 22. september 2021
spot_img

Saarte Suvenädal | Hei, kallid unetud! Ehk saate abi

Unehäired on sagedane mure, millega ühtviisi nii suvistel valgetel öödel kui ka sombustel ilmadel vaeveldakse. Sellest räägitakse viimasel ajal ka väga tihti, et kosutav ja hea uni aitab ära hoida enneaegset vananemist. Viimast on oluline meeles pidada just nooremas eas, kui noortel on kombeks uhkustada, kes oli kooliõhtul kauem üleval. Alljärgnevalt räägitakse siiski pigem sellest, kuidas vanemas eas und parandada.

3 KOMMENTAARID

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐏𝐨𝐥𝐞 𝐢𝐦𝐞, 𝐞𝐭 𝐭ä𝐧𝐚𝐩ä𝐞𝐯𝐚 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐭𝐞𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐡ä𝐢𝐫𝐞𝐝 𝐨𝐧, 𝐤𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐨𝐝 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐡𝐞𝐭 öö𝐥 𝐞𝐠𝐚 𝐩ä𝐞𝐯𝐚𝐥. 𝐊𝐨𝐨𝐥𝐢𝐯𝐚𝐡𝐞𝐚𝐣𝐚𝐥 𝐨𝐥𝐥𝐚𝐤𝐬 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐞 𝐡𝐨𝐦𝐦𝐢𝐤𝐮𝐧𝐢 ü𝐥𝐞𝐯𝐚𝐥 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐦õ𝐞𝐥𝐝𝐚𝐤𝐬𝐞, 𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐤𝐬 𝐞𝐢 𝐬𝐮𝐮𝐝𝐞𝐭𝐚𝐠𝐢 𝐞𝐧𝐚𝐦 õ𝐢𝐠𝐞𝐥 𝐚𝐣𝐚𝐥 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐦𝐚 𝐣ää𝐝𝐚.

𝐄𝐤𝐬 𝐬𝐞𝐞 ü𝐤𝐬 𝐩õ𝐡𝐣𝐮𝐬 𝐡𝐚𝐥𝐛𝐚𝐝𝐞𝐤𝐬 𝐮𝐧𝐞𝐝𝐞𝐤𝐬 𝐨𝐥𝐞 𝐤𝐚 𝐯ä𝐡𝐞𝐧𝐞 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐢𝐯𝐬𝐮𝐬, 𝐦𝐢𝐬 𝐣ä𝐫𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐭𝐞 𝐣𝐚 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐚𝐬 𝐞𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐢𝐤𝐮𝐛. 𝐊𝐮𝐢 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐨𝐨𝐤𝐬𝐢𝐝 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞𝐝 𝐬𝐮𝐯𝐢𝐥ä𝐛𝐢 õ𝐮𝐞𝐬 𝐫𝐢𝐧𝐠𝐢 𝐣𝐚 𝐧𝐨𝐨𝐫𝐞𝐝 𝐤ä𝐢𝐬𝐢𝐝 𝐢𝐠𝐚𝐥 𝐩𝐨𝐨𝐥 𝐤𝐨𝐨𝐬 𝐩𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐭𝐨𝐤𝐬𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐯õ𝐢 𝐦𝐮𝐢𝐝 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐝𝐢𝐚𝐥𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐡𝐚𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭𝐚𝐦𝐚𝐬, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐧𝐮𝐭𝐢ü𝐡𝐢𝐬𝐤𝐨𝐧𝐝 𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐠𝐫𝐮𝐩𝐢 𝐤𝐨𝐠𝐮 𝐬𝐮𝐯𝐞𝐤𝐬 𝐝𝐢𝐢𝐯𝐚𝐧𝐢 𝐣𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐝𝐢 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫𝐚𝐧𝐮𝐝. 𝐏𝐨𝐥𝐞 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐚 𝐢𝐦𝐞, 𝐞𝐭 õ𝐡𝐭𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐞, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐞𝐡𝐚 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐯ä𝐬𝐢𝐧𝐮𝐝 𝐤õ𝐢𝐠𝐞𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬𝐭.

Volli
Volli
30 days ago
Vasta  Vahur

Unetud, olge mureta, küll LibaVahur teile uneliiva silma puistab.

Vahur
Vahur
29 days ago

Tavaliselt tõmban ma enne magamaminemist endae ühe või koguni kaks parmatuhhat hingealla ja uni tuleb koheselt ning ma magan nagu kott.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised