11.3 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Angla bussipeatuses laamendati

Reede hommikul avastas tähelepanelik kodanik, et keegi on Angla bussipeatuses laamendanud ning lillekastid ära lõhkunud.

„Igaks juhuks ütlen, et ega seal kastides muidugi mingit tohutut lilleilu enam ei olnud, aga näha oli, et millalgi sinna mingeid lilletaimi istutatud oli, äkki miski kodukoha kaunistamise raames või midagi taolist,” tähendas kodanik, viidates, et  Angla tuulikumägi on ju sealsamas kõrval.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Kent Puiestee ütles, et politseile ei ole laekunud infot ega avaldust Angla bussipeatuses vandaalitsemise kohta.”Kui lillekastide lõhkumise näol on nende omanikule tekitatud varalist kahju ja asja kahjustamisel ei põhjustatud olulist kahju, on tegu KarS § 218 lg 1 mõistes varavastase süüteoga väheväärtusliku asja vastu, mille eest näeb seadusandja ette sanktsioonina rahatrahvi kuni 300 trahviühikut (1 trahviühik on 4 eurot) või aresti,” ütles Puiestee.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Karjast
Karjast
1 month ago

Siis on LibaVahur juba ka sinna jõudnud.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised