4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 27. september 2021
spot_img

Vennad Lillemetsad aitasid Eesti koondisel võita

Läinud reedel ja laupäeval toimusid Lätis, värskelt renoveeritud Valmiera staadionil täiskasvanute Balti võistkondlikud meistrivõistlused ehk Presidendi karikavõistlused.
Eesti eest olid väljas mitmed tipud – Tähti Alver, Kati Ojaloo, Marleen Mülla, Karl Erik Nazarov, Laura Maasik, Kelly Nevolihhin, Diana Suumann, Grit Šadeiko, Kaur Kivistik, Jander Heil, Martin Kupper, Keiso Pedriks, Risto Lillemets jt., kokku ligi 70-liikmeline Eesti koondis.

Risto Lillemets hüppas teivast 4.95, millega sai kolmanda koha ja viskas oda 56.35, mis andis kuuenda koha. Hendrik Lillemets hüppas kõrgus 2.04 ja tõi kolmanda koha punktid. Eesti võitis 295 punktiga, Läti oli 257 punktiga teine ja Leedu sai 250 punktiga kolmanda koha, saame teada Läti kergejõustikuliidu kodulehe athletics.lv vahendusel.
Risto Lillemets sai ERGO stipendiumi

Kuuendat aastat järjest andis ERGO kindlustus välja noorte sportlaste stipendiumi kogumahus 25 000 eurot. Tänavu kandideeris 34 sportlast, kellest stipendiumi pälvis üheksa sportlast ja U18 korvpallikoondis, kirjutab ekjl.ee

ERGO noorte sportlaste stipendiumi sai üheksa sportlast, kelle hulgas oli ka saarlasest mitmevõistleja Risto Lillemets.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised