15 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Tarmo Kõuts kandideerib Tallinnas

Endine kaitseväe juhataja viitseadmiral Tarmo Kõuts kandideerib tänavustel kohalikel valimistel Tallinnas Isamaa nimekirjas.

“Tallinn on olnud sajandeid laeva- ja sadamaehituse keskus ja Eesti kaubalaevastiku baas. Lisaks on Tallinnal potentsiaal olla regiooni kõige atraktiivsem mereturismi sihtkoht. Selleks tuleb vaadata linna ja merd kui ühtset tervikut,” selgitas Kõuts oma nägemust Tallinna arengust kohalikele valimistele vastu minnes ERR-ile.

Kõutsi hinnangul on tähtsal kohal sadamate ümber asuvad turismi- ja vaba aja veetmise võimalused ning väikesadamate võrgustikud. Selleks, et merendus õitseks, tuleb Kõutsi sõnul senisest enam panustada ka merendusega seotud infrastruktuur.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised