12.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

Saarlased tõusid petanki ja mölkky Eesti meistrivõistlustel poodiumile

Sakus peetud Eesti petanki triode meistrivõistlustel hoidis Saaremaa petankimängu lippu kõrgel Marek Kolk, kes koos tartlaste Aimar Poomi ja Valmar Pantšenkoga pälvisid pronksmedali, annab teada Eesti Petankiliidu koduleht petanque.ee

Kuldmedali võistid Mihkel Filipenko, Veiko Proos ja Margus Berkmann, hõbemedalid riputati kaela Kevin Kangurile, Kaido Kopelile ja Hardo Sokule. Kokku osales 66 petankerit.

Tallinnas Kadrioru pargis peetud Eesti Meistrivõistlustel mölkky paarismängus osales Saaremaalt neli paari, kes kõik läbisid edukalt alagrupiturniiri ja pääsesid play-offi, saame teada Kaarma SK Facebooki vahendusel.

Saarlaste edukaim oli päeva lõpuks Team Saaremaa/Uustla (Siim Sooäär ja Enno Kermik), kes veerandfinaalis alistas hiidlaste Eritööd 3:2, seejärel poolfinaalis A&R Tallinnast 3:2. Kuid paraku finaaliks enam püssirohtu ei jätkunud ja nii tuli kaotus 0:3 EMKL-ile Tallinnast, tasuks seega hõbemedal.

Team Saaremaa/Kaubi (Tanel Raamat ja Jaanus Raamat) ja Team Saaremaa/Kaarma (Jüri Janson ja Tarvo Pihlas) jäid jagama kohti 5.-8. Saaremaa/Salme (Arvet Kruuser ja Janar Kruuser) leppisid 9.-12. kohtade jagamisega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised