Merepäevad on kujunenud ammuilma saarlaste üheks lemmikürituseks. Seda oodatakse ja peetakse põialt, et Neptun ilmataadiga ilusa ilma osas ühel nõul oleks. Reedel oli klapp hea, laupäev aga pikalt vesine, ehk et sel klapil tekkis väike rike.

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

Kus me Vahu Reedaga möllasime selles Uuskasutuskeskuses, õhtuks olime nii väsinud, et sealt kokkuotsitud kaup tuli taksoga koju viia.

Volli
Volli
1 month ago
Vasta  Vahur

Kas sa Reedale nende vanade nõukaaegsete alukate, proštšai, molodost, aseme midagi kaasaegsemat ja uuemat sealt said? Nagu ma Gunnarilt juba kuulsin olevat sa endale sealt ka uued lubjavildid saanud. Kahju ainult, et sa sealt endale mõistust juurde muretseda ei saanud.

sõmera Siiri
sõmera Siiri
30 days ago
Vasta  Vahur

kas sa nuga ka said?