10.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 16. september 2021
spot_img

Levadia murdis viikingid korneritega

Üleeile käis FC Kuressaare jalgpallimeeskond pealinnas, et A le Coq Arenal mängida Premium liiga 19. vooru mängu Tallinna FCI Levadia vastu.

Kuigi Kuressaare mängis kaitsest lähtuvalt ja suutis lahtise palli olukorras oma puuri puhtana hoida, siis komistuskiviks said vastase nurgalöögid, millest Rasmus Peetson 18. ja 33. minutil Levadia 2:0 juhtima viis ja sisuliselt ka mängu saatuse ära otsustas. Sealjuures Zakaria Beglarišvili sai kirja kaks resultatiivset söötu. Teisel poolajal vormistas lõppseisu Robert Kirss, kes suunas Frank Liivaku eeltöö järel postist põrkunud palli väravasse.

Viikingid seitse mängu võiduta

Kui Levadia pikendas oma võiduseeria seitsmemänguliseks, siis Kuressaare on seitse mängu järjest võiduta olnud.

„Väga raske mäng oli,“ tõdes FC Kuressaare peatreener Roman Kožuhhovski (pildil)klubi kodulehe vahendusel. „Kulutasime väga palju jõudu ja energiat. Sellistes mängudes on oluline hoida oma värav esimesed 25 minutit puhtana, aga meil see ei õnnestunud. Samas nägin palju positiivseid momente ja võtame tänasest parima kaasa.“

Levadia on 19 mänguga kogunud 49 punkti ja edestab kolm mängu vähem pidanud tiitlikaitsjat Tallinna Florat üheksa silmaga. Kuressaare jätkab 11 punktiga viimasel kohal. Tartu JK Tammeka on kahe punkti, Pärnu JK Vaprus kolme punkti kaugusel.

FC Kuressaare mängis alljärgnevas koosseisus: Magnus Karofeld, Michael Schjönning-Larsen, Märten Pajunurm, Ranon Kriisa, Markus Allast, Rasmus Saar, Oliver Rass (46. Sander Seeman), Karl Mööl (72. Artjom Jermatšenko), Silver Alex Kelder, Sander Laht (68. Otto-Robert Lipp), Mattias Männilaan.
Varus: Andree Goidin, Sander Seeman, Mairo Miil, Kristjan Kurim, Artjom Jermatšenko, Otto-Robert Lipp, Aleksander Iljin.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahu Reet
Vahu Reet
1 month ago

Aga mina murdsin LibaVahuri pudrunuiaga.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised