guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
vana mees
vana mees
1 month ago

Meie merepäevad on kui sunniviisiliselt antud mingile valla kulutuuriaktivistile käsk nende korraldamiseks, et need peavad lihtsalt olema, olemise pärast. Meil on suur vald, meeletu ametnike armee, sealhulgas ka posu igasuguseid kulturnikuid aga võta näpust, üritusi korraldada ei osata. Need on magedad, sisutühjad ja rahvale huvi mittepakkuvad. Mujal Eestis korraldatud väikeste kogukondade laadamelu ka huvitavam! Kuhu on kadunud algusaastate Merepäevade sära, kus oli merelava, tasuta kontserdid heade esinejatega, mis rahvast kokku tõi, kus oli lõbu ja naeru.
Nüüd on suur vald, oma riismetega, mis millegagi hakkama ei saa, ehk toovad valimised uut verd ja uusi tuuli, millega ka Merepäevadele uut tuult purjedesse tuuakse.