8.3 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Kuressaare politsei sai elektrilised tõukerattad

Sarnaselt Pärnule, Haapsalule ja Kärdlale hakkavad ka Kuressaare politseinikud tõukeratastel patrullima.

3 KOMMENTAARID

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

Politsei võiks esmajoones turistidele parkimiskorraldusi Lossi tänaval õpetama asuda. Võib-olla ei saa nad ise ka aru, mis moodi seal täpselt liiklema ja parkima peab.

Kui elektrilised tõukerattad, siis küsimus, et mida nendega tehakse? Kas asutakse tõukerataste ja muude imevidinatega sõitjate liiklusteadmisi kontrollima ja reguleerima? Või on see taaskord mingisugune mõttetu ressursi kulutamine. Elame näeme.

Paukgaasi aparaat annab kütust tasuta
Paukgaasi aparaat annab kütust tasuta
1 month ago

Kui PPA teeks tööd siis kuritegevust ei eksisteeriks.

nimi
nimi
1 month ago

Ja mis see annab peale resurssi raiskamist? Hakatakse reguleerima mootorsõidukeid?Tõukeratas ei ole tegelikult oma aku mahutavuse tõttu kuidagi etem kui korralik jalgratas, rattaga mahub asju kaasa võtta. Lisaks võiks nüüd mitte ainult 15km/h juhte kesklinnas terroriseerida, vaid ka tõukeratturitele meelde tuletada, et ka nendele kehtivad liiklusreeglid. Iga päev ohtlikud olukorrad. Tõukerattaga tuleb ka osata sõita, noortele meeldib aga kihutada. Ei tea mida see tingis, aga see kukkumine millest siin lehes juttu on jäämäe tipp, iga päev saab haigla tööd juurde. Kumb on nõrgem pool kui õnnetus peaks ülekäigul juhtuma? Kuna rattad on väikesed ja väntama ei pea, siis tähelepanu hajub ja iga pisike auk annab tunda, suurel kiirusel see ohtlik. Seda tsirkust oravatelt pole vaja, et nüüd Riigikogus selgub et ei saa 68 häält. Kuna 60+ vanuses vaktsineerituid palju ja haiglasse satub vähem, siis võiksid piirangud tulevikus leebemad olla, kõikidele vaktsiin ei sobi.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised