12.7 C
Kuressaare
Laupäev, 18. september 2021
spot_img

Viikingid pidid Pärnu Vaprusele alla vanduma

Tihedas vihmasajus ja tormituules peetud kohtumises lõi Silver Alex Kelder 12. minutil Kuressaare juhtvärava. Mitu korda tabas pall ka pärnakate väravaposti, kuid siis hakkas kehtima jalgpalli vana, kuid kibe tõde – “kui ei löö ise, siis lüüakse sulle”.  Nii lõi Pärnu mängija Reno Mark 22. minutil 1:1 ja viigiseisul mindi ka vaheajale.  Teisel poolajal lõi ainsa värava pärnakas Kristen Saarts, kes oli täpne 78. minutil. Nii kuulus ülioluline võit tulemusega 2:1 Pärnule.
FC Kuressaare langes selle kaotusega viimasele tabelireale, 17 mänguga on kogutud 11 punkti. Üheksas on Tartu JK Tammeka (17 mänguga 13 punkti) ja kaheksas Pärnu Vaprus (18 mänguga 14 punkti).
“Raske mäng oli,” tõdes Kuressaare peatreener Roman Kožuhhovski klubi kodulehe vahendusel. “Tegelikult oleksime võinud mängu juba esimese veerandtunniga ära otsustada, kui lõime palli mitu korda posti. Minu hinnangul domineerisime meie mängu, aga paraku oli meil üks halb periood. Mõlemale poolele oli tegu väga raske ja keerulise kohtumisega, sest väljak oli väga raske ja pehme.”

Roman Kožuhhovski hinnangul kaotus meeskonda rivist välja ei vii. “Ma ei näe probleemi ja peame maha jahtuma,” lausus ta. “Teeme kohtumisest järeldused, aga kõik mehed teavad, et teeme õiget asja ning kindlasti hakkame võtma vajalikke punkte.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised