Koguni 19 Saaremaa veteransportlast said medali kaela ja võtsid eile ette pika teekonna Narvast Saaremaale.

“Meil on väga tore ja kokkuhoidev seltskond, kõik olid väga-väga tublid,” ütles eile telefonitsi Meie Maale Saaremaa delegatsiooni juhtinud Saaremaa spordiliidu esindaja Kaie Järvelaid, kes ka ise võitis vabaorienteerumises N45 vanuseklassis kuldmedali.

Tiiu Vaiksaar võitis neli kulda

Kõige edukam Saaremaa sportlane oli M65 vanuseklassis võistelnud kergejõustiklanna Tiiu Vaiksaar, kes võitis esikoha odaviskes, kettaheites, kuulitõukes ja hoota kaugushüppes.

Anne Valdna (N50) sõitis koju kahe kullaga, need võitis ta kaugushüppes ja odaviskes. Anu Tanila (N50) võitis kuldmedali kuulitõukes ja hõbemedali kaugushüppes. Tarmo Mändla oli kiireim M55 vanuseklassi 3000 meetri jooksus. Helje Kolla (N55) teenis hõbemedali kuulitõukes ja pronksmedali kettaheites. Arnold Nõmm (M70) võitis hõbeda 800 meetri jooksus. Helen Raaper (N40) teenis kaks pronksimedalit, mille ta saavutas kaugushüppes ja 1500 m jooksus. Pronks riputati kaela ka Raimond Kannikule (M60), mille ta teenis hoota kaugushüppes ja Marc Vokk’ile (M40) kuulitõukes.
Nii võideti kergejõustikus kokku koguni 17 medalit.
Ujumises esindas Saaremaad vaid Marc Vokk, kes võitis 50 m vabaujumises hõbemedali.
Lisaks eelpoolnimetatud Järvelaidi kullale võitis vabaorienteerumises esikoha ka Maarika Saks (N55).
Võistkonnaaladest oli edukaim tänavakorvpall.  M50 vanuseklassis võitsid kuldmedali Enn Laanemäe, Endo Väli, Kalmer Lätt ja Marko Nelis.
Ka petankeritel läks hästi, sest 16 võistkonna hulgas saavutati vääriline kolmas koht. Å veitsi süsteemis mängiti viis mängu. Võideti mõlemat Järvamaa võistkonda, Raplat ja Jõgeva II võistkonda, kaotati vaid hilisemale võitjale Tartu I võistkonnale. Hõbeda võitis kohalik Ida-Virumaa võistkond.
Petankerid võistlesid koosseisus: Margit Kaldre, Genadi Andrejev, Enno Kermik ja Tõnu Munk.
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare