9.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Paluks kiiremaid otsuseid!

Olgu siis teemaks silla, tunneli või uute parvlaevade ehitus on arengud ja toimingud olnud saarte elanike ja külaliste jaoks aeglased.

Kuigi parvlaeva ühenduse kvaliteet on aastatega teinud tõusu ja arengud püsiühenduse teemal on jõudnud järgmisse faasi on igasuvine kaos ja pikad järjekorrad söönud reisijate närvid ja pidurdanud kohalikku majandust.

Ja kui tuleb veel mõni ootamatu tagasilöök nagu seda oli Tõlluga on tee püsti ees. Valitsus on võtnud plaani viienda parvlaeva ehitamise, aga plaan tuua see liinile 2024. aasta sügisel on saarlaste jaoks liiga aeglane.

Autosid ja reisijad tuleb aina juurde, üleveol tulevad üha uued rekordid ja see, mis meid aastate eest tõi siia ei vii meid Väinamere liikluses enam edasi. Seepärast paluks valitsuselt kiiremat tegutsemist ja otsustamist. Tahame kodusaarele kaoseta ja teadmisega, et ka külalised ei loobu meile küllatulekust just kehva ühenduse pärast.

2. august 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised