9.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

Avatakse vaktsineerimiskabinet

Vaktsineerimisele on võimalik läbi üleriigilise digiregistratuuri aeg kirja panna, kuid inimesi oodatakse kõigisse kabinettidesse vaktsineerima ka eelnevalt registreerimata. Kabinetid on avatud esialgu septembri lõpuni.

Vaktsineerimiskabinetid on avatud haiglavõrgu arengukava haiglate abil ning kõigi kabinettide asukohad ning avamisajad on järgmisest nädalast märgitud nimekirjana ja lisatud kaardirakendusse veebilehel vaktsineeri.ee.

30. juuli seisuga olid avamisajad kinnitatud 13 maakonnas. Saaremaal ja Hiiumaal asuvad kabinetid on samuti sellest nädalast avatud, kuid täpsed kellaajad selguvad nädala alguses.

Kõik vaktsineerimiskabinetid on avatud vähemalt viiel päeval nädalas, millest üks päev on kõigi maakondade puhul ka puhkepäev. Kabinetid on avatud kaheksa tundi päevas. Vaktsineerimiskabinettide töö on esialgu planeeritud kuni septembri lõpuni.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised