2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

JUHTKIRI – Omal vastutusel

Veel nädal tagasi kuulus viie kilomeetri pikkune Käkisilma-Vilsandi matkarada ametlikult riigimetsamajandamise keskuse matkaradade nimistusse, praegu enam mitte. See aga ei tähenda, et Vilsandile nüüd jalgsi minna ei saagi. Saab ikka, kuid omal vastutusel.
Märgistatud rada kulgeb läbi mere ja üle väikeste asustamata laidude ning on kasutatav madala ja sooja mereveega, kui vool pole Käkisilma kanalis tugev.
Neid olulisi pisiasju ning asjaolu, et Vikati ja Papissaare sadamate rekonstrueerimise käigus süvendati ka matkarajaga ristuvat laevateed, peaks matkaja tingimata arvesse võtma enne, kui teekonda läbima asutakse. Ehk nagu ütles Meelis Saarlaid: säilitada tuleb kaine mõistus ja ebasobivate ilmaolude ning kõrge veesisuga ei tasu liigseid riske võtta.

30. juuli 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised